Veličina fonta: +

  Urban Decay - Naked Basics

  Mislim da sam posljednja blogerica na svijetu koja piše post o ovoj paleti. :D S obzirom da je od samog starta preplavila gotovo sve blogove, pitate se što ja imam za reći, kad je već sve viđeno i pročitano? Ja uvijek imam nešto za reć. Ma šalim se... iako ju imam već gotovo mjesec dana, htjela sam ju dobro istestirati, da vam mogu napisati svoje mišljenje o ovoj paleti.

   

   

  Dolazi u kombinaciji gumeno - plastične, čvrste, kompaktne ambalaže, veličine dlana. Unutar palete nalazi se ogledalo koje prekriva cijelu dužinu preklopne strane palete, a sama paleta sadrži 6 sjenila, koja pojedinačno teže 1.3 grama.

   

  Iako je najavljeno da će sva sjenila biti mat, jedna nijansa ipak to nije, prva nijansa - Venus, koja ima frosty finish (ne znan kako bi to prevela pravilno na hrvatski, ali uglavnom ima odsjaj, ali nije shimmer, a ni glitter) i meni je osobno najdraža nijansa u paleti, jer mi se pokazala kao najljepša nijansa za stavljanje u unutarnji kut oka, jer lijepo otvori pogled.

   

   

  Za razliku od Naked1 i Naked2, ovu paletu sam htjela, jer sadrži gotovo sva mat sjenila, dok to kod niti jedne druge palete nemam. Odlična je za dnevni look, kao i za večernji i za njom najčešće posežem od kad je stigla. 

  Sjenila se dosta truse prilikom nanošenjam, ali su također dobre pigmentacije, svijetlija nešto manje od tamnijih boja, ali ja sam zadovoljna, s obzirom da se ipak radi o mat sjenilima. 

   

  Trajnost im je zavidna, sa bazom prežive i do 7 sati, dok bez baze za oko 2 sata kraće, kada se počinju uvlačiti u pregibe.

  Također, ova paleta vam može poslužiti i za popunjavanje obrva, osim frosty nijanse, naravno. 

   

   

  Kupljena je preko Hqhair za 17 funti (imala sam kod od 15% popusta), inače joj je regularna cijena 20 funti uz besplatnu poštarinu.

  Trenutno imaju 10% popusta na Urban Decay (LOVEUD - je kod koji vrijedi još nešto manje od 48 sati), pa ako vam se sviđa paleta, možete kod iskoristiti. 

   

  Za usporedbu sam vam stavila Catrice - LE Revoltaire paletu sjenila i Too Faced Glamour to Go paletu, pa da možete dobiti dojam o veličini Naked Basics palete. 

   

   

  Swatch:

   

   

   

   

  Što vi mislite o ovoj paleti? Jeste ju već kupili? Planirate li?

  Maja xx

  0
  Prava ljubav nikad ne umire
  Valentinovo look

  Povezani postovi

   

  Komentari (2)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  nemam, sve su ove nude paletice slične pa mi je i ovo što imam dovoljno... moja ovisnost su ipak lakovi

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  Razumijem te u potpunosti A i nema potrebe gomilati.. u ovom slučaju sjenila.. za lakove - razumim!

   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location