Veličina fonta: +

  Uskršnji post

  Danas ćemo vam pisati kako smo mi ukrašavale jaja za Uskrs :)

   

  Niki:

   

  Ja na dva načina ukrašavam jajca :D

  Evo postupci:

  Dakle, prvo stavite jaja kuhat. Zatim u zdjelicama pripremite boju za farbanje. Nakon što su jaja skuhana jedno po jedno ofarbate. 

   

   

   

  Prošle godine je mama otkrila ove (ajmo ih nazvati) omote za jaja. Imale smo problema s njima jer smo imale veća jaja koja nisu stala unutra. Pa smo ove godine kupili i manjih jaja za farbanje da ih možemo ukrasiti.

   

   

  Postupak je jednostavan. Imate skuhana jaja i u jednoj posudici stavite da voda zavrije. Svako jaje obučete u njegovu (ajmo reć) košuljicu i stavite na žlicu i uronite u vodu na 3, 4 sekunde. I to je to. Košuljica će se stisnuti oko jaja :)

   

  Ako imate više jaja onda vodu po potrebi ponovno zagrijavajte jer što vam je toplija voda ljepše se košuljica ovije oko jaja :)

   

   

   

   

   

   

   

  Veki:

   

  Kod mene je postupak ukrašavanja vrlo jednostavan, do ove godine uvijek sam kuhala jaja s korom od kapule i tako dobila boju na jajetu i samo sam stavljala naljepnice.

  No, ove godine dragi, ja i par prijatelja odlučili smo ipak bojati. Tako da smo kupili neke boje i zaista se nasmijali i uživali u bojenju.

   

   

   

  Postupak je sljedeći: skuhajte jaja i dok su topla mažite ih s bojom. Naravno mi smo i sve oko sebe obojali. :)

   

   

   

  Ipak ove godine prioritet je bilo kuhanje. Tako da smo spekli pince, orehnjaču i tortu od nutelle (pinca i torta nažalost nisu na slici).

   

   

  Želimo Vam sretan Uskrs! Uživajte i fino se napapajte! :)

   

   

  Niki i Veki s bloga Little Happy Heaven

  New In #3
  être belle Lash X - press & hyaluronic maskara

  Povezani postovi