Već jako dugo želim isprobati Dermablend od Vichy-a. Čitala sam puno pohvala o tom tekućem puderu (koji se također može koristiti i kao korektor), a i poznata vizažistica Lisa Eldrige ga uvijek hvali, pa nisam ni sumnjala u ovaj proizvod.

 

Kupila sam ga kao novog,  za nekakvih 50-ak kn na  forumu, dok je u ljekarnama cijena za 100- tinjak kn viša.

 

 

Pakiranje je klasično - u tubi i količine je 30 ml. Nijansa #15 - Opal je najsvijetlija od 5 nijansi koje se mogu kupiti, ali mislim da neće biti dovoljno svijetla, baš za jako svijetle cure. 

Čitala sam da je problem s nijansama kod ovog pudera, stoga ako možete, nabavite negdje tester prije kupnje.

Osim  pakiranja u tubi, postoji i ono u stiku, takva pakiranje imaju nešto veći izbor nijansi, čak njih 7.

 

 

Vichy Dermablend ima visok stupanj prekrivanja nepravilnosti na koži.  Količinski ga jako malo treba, jer je lagane teksture, stoga se lijepo blenda i stapa s kožom, ne stvarajući efekat maske. 

Ne izaziva alergije, stoga je pogodan za problematičnu kožu, a sadrži i zaštitni faktor 35. 

 

Ja sam ga koristila najviše za prekrivanje podočnjaka, jer sve češće posežem za što efikasnijim proizvodima, da sakriju ovaj horor koji mi se nalazi ispod očiju. 

Zaista sam se ugodno iznenadila prekrivanjem, ali ne baš i trajnošću.

Iako bi ovaj proizvod, prema onom što stoji na službenim stranicama Vichy-a, trebao prekrivati i do 12 sati, kod mene to nije bio slučaj. 

Izdržao je čitavih 5 sati, kada sam primijetila da počinje blijediti, isticati mi okoločno područje, te se počeo lagano uvlačiti u borice oko očiju. 

 

Bez obzira na taj nedostatak, proizvod mi se jako svidio zbog teksture i visoke prekrivne moći, a trajnost ću mu već nekako i oprostiti, tako što ću ga vjerojatno nositi sa sobom u torbi. 

 

 

 

A, evo i kako izgleda na meni (oprez - nije za one slabog srca :D )

 

sa blicem

 

dnevno svijetlo 

 

 

A, što vi mislite o Vichy Dermablendu? :)

Maja xx