Veličina fonta: +

  Vintage britanski Vogue / travanj 1996.

   

  Dakle evo jos jednog:) ovoga puta to je britanski vogue iz 1996. godine, s kate moss na naslovnoj. prvo kaj mi pada na pamet kak je bila mlada, a opet ima nekak isti izraz lica danas:))). e da, na coveru kate nosi top iz debenhamsa za 22 funte, što je danas totalno nezamislivo, danas na coverima gledamo samo neke brutalne stvari preskupe za običan puk:D. još k tome kate moss. nutra ima tema o njoj kak obilazi high street dućane miss selfridge, topshop, whistles, jigsaw i ostale, koji onda nisu bili top shopping odredišta kao što su to danas. i dala je simpatičan savjet - nikad nemojte nositi jedan brand od glave do pete, mješajte stvari -. haha vizionarka. - i još veli - nemojte da će vam te stvari trajati zauvijek. budite selektivni i isprobajte više stvari, koje možda inače ne biste nosili - .

  Onda je tu editorijal sa Stellom Tennant, malo je tamnija nego sad, posunčana i ima crnu frčkavu kosu, super joj je to stajalo. zgleda na fotkama onak - zdravo. danas je uglavnom blijeda

  Ima i editorijal sa Carlom Bruni i isfurana je totalno finjak, damica plave kose u pastelnim rozim i plavim nijansama. Totalna lady.

  E da, ima i fora reklama za benetton, bilo je to vrijeme kad su imali one kontroverzne reklame koje im je radio Olivier Toscani. Na ovoj su tri ljudska srca i pored svako piše - white, black, yellow. Oni su se onda isfuravali na te dramatične fotke i promicali jednakost među rasama. U principu kampanje nisu nužno imale veze s modom, al su uvijek podizale prašinu u medijima. Za benetton se tu može reći da su bili napredni, ako se gleda s marketinškog aspekta.

   

  Evo isprobala sam novi blog, ima super opciju ubacivanja galerije, cijeli folder sam zveknula kao galeriju, jednim klikom, i to se učitalo odmah:) supeeeer!

  0
  Kako koristiti novi blog
  Pretproljetni facelift
   

  Komentari (2)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  kako se sada sve to čini jednostavnije - i moda i život u devedesetima ;)
  eh da, lako je tebi kad znaš admina hehe

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  reklama za benetton je odlična! iako je malo možda zastrašujuća,ali na pravi način je prenijela poruku.svaka čast!!

   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location