Veličina fonta: +

  Vizura frizure by Petra Granić / Cate Blanchett predivna dugo-kratka plavuša

  Australska glumica poznata je, naravno, po divnoj ulozi Elizabete (1998.), odličnog Boba Dylana, te Katharine Hepburn koja joj i donosi Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu Avijatičar (2005.) i Jasmine (2013.).

  fotografija 3

  No, Blanchett je dobila gomilu novih obožavatelja pojavivši se u, meni fenomenalnoj trilogiji "Gospodara prstenova" i "Hobbita" Petera Jacksona, gdje glumi vilenjačku kraljicu Galadriel. Ova prelijepa glumica koja je predana boji meda, u svojoj karijeri odlično i odlučno je pokazala kako joj i kratka kosa divno pristaje. Moramo se složiti da u dječačkoj kratkoj varijanti nimalo ne gubi svoju ženstvenu senzualnost.

  petra26

  A da međufaze puštanja kose mogu izgledati odlično dokazuje se dobrim odabirom frizure, i majstora frizera (naravno:) koji može lijepo "prekriti" prijelaz željene dužine, te forma može biti isto tako vrlo privlačna i jednostavna za održavanje. Tako drage moje dugokose, ako ste imale strah od kratkih rezova vrijeme je da tome dođe kraj i da skupite svu svoju hrabrost i okusite se u divnoj mladenačkoj kratkoj kosi koja Vam definitivno vraća "izgubljene" godine ;), a ako niste sigurne koju frizuru odabrati to prepustite meni, jer nije bez razloga slogan studija Etra  -  ".. Kreativni prijatelj Vaše kose.." ;)   

  Voli Vas Petra!

  etra44petra25fotografija 1fotografija 2fotografija 4fotografija 5fotografija 11petra13petra14petra22petra23petra27petra33petra34petra35petra37petra38petra44petra48petra55petra 12

   

  D life / ništ bez usb-a, new in springfield & stin...
  Yves Rocher ~ Svjetlucavo ulje za tijelo

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/