Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Vizura frizure by Petra Granić / Chrissie Hynde sa šiškama u prvom planu

Na moju žalost, puno djevojaka i žena zazire od šiški, misleći pritom da one nisu za njih, da im neće dobro stajati i slično. Mislim da su to nepotrebni strahovi. Istina je međutim, da dobru većinu ženskih frizura, dobro stilski ošišane šiškice itekako mogu osvježiti, a dame u godinama čak i pomladiti. Naravno da ih ne mogu svi znati "nositi", ali danas ćemo pričati o onim drugim i odvažnijim.

cover etra

Razmišljajući o šiškama, na pamet mi pada rock glazbenica divnog i hrapavog glasa, Chrissie Hynde, pjevačica legendarnih Pretendersa, koja je godinama vjerna prepoznatljivoj, ležernoj frizuri s podužim šiškama, i složiti ćete se sa mnom da joj odlično pristaju i prkose vremenu, a žena je vjerovali ili ne, već u sedmom desetljeću života.

Chrissie Hynde4

Sigurna sam da vas ima puno koji ste nakon skraćivanja šiški, dobili komplimente kako ste mladoliki i zgodni. Predrasuda je da su takve frizure namijenjene djevojčicama u predškolskom dobu, da su dječje i neozbiljne. Sjetimo se fatalne tzv. "kleopatrice", koja ženama s ravnom kosom dozvoljava razne kombinacije. Ne zaboravimo da duže, nemarno ošišane šiške ponekad djeluju i bolje od "faceliftinga", jer vješto pokrivaju bore na čelu.

Zooey Deschanel4 cr

Od ostalih slavnih primjera, izdvojila bi i preslatku glumicu Zooey Deschanel, elegantnu i mističnu Rooney Maru, " I love rock n roll " pjevačicu Joan Jett, te beskrajno šarmantnu Audrey Hepburn.

etra101e

joan jett

audrey

Ako sam vas uspjela nagovoriti za mali stilski preokret vaše frizure, budite oprezni kome ćete se dati u ruke, jer loše ošišane šiške itekako vas mogu ražalostiti, a kao sto znamo iste neće narasti preko noći. Također, za vrijeme ljetnih vrućina, mogle bi nas zasmetati radi eventualnog znojenja, ali takve stvari su individualne. Svaka od nas je različita i svoju osobnost nosi kako joj ili mu najbolje odgovara, zar ne?

Chrissie Hynde2

I zato drage moje, šišajte se, mijenjajte se, jer lakše je promijeniti frizuru nego neke druge stvari!

voli vas Petra , a za pitanja o šiškama posjetite Studio Etra ;)

liz

audrey2 Chrissie Hynde3Chrissie Hynde5Chrissie Hynde9Chrissie Hynde10etra1etra6etra11etra26etra102Zooey Deschanel3zooey 

1
Valentino haute couture spring 2014.
Armani Prive haute couture spring 2014

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...