Veličina fonta: +

  Vizura frizure by Petra Granić / Chrissie Hynde sa šiškama u prvom planu

  Na moju žalost, puno djevojaka i žena zazire od šiški, misleći pritom da one nisu za njih, da im neće dobro stajati i slično. Mislim da su to nepotrebni strahovi. Istina je međutim, da dobru većinu ženskih frizura, dobro stilski ošišane šiškice itekako mogu osvježiti, a dame u godinama čak i pomladiti. Naravno da ih ne mogu svi znati "nositi", ali danas ćemo pričati o onim drugim i odvažnijim.

  cover etra

  Razmišljajući o šiškama, na pamet mi pada rock glazbenica divnog i hrapavog glasa, Chrissie Hynde, pjevačica legendarnih Pretendersa, koja je godinama vjerna prepoznatljivoj, ležernoj frizuri s podužim šiškama, i složiti ćete se sa mnom da joj odlično pristaju i prkose vremenu, a žena je vjerovali ili ne, već u sedmom desetljeću života.

  Chrissie Hynde4

  Sigurna sam da vas ima puno koji ste nakon skraćivanja šiški, dobili komplimente kako ste mladoliki i zgodni. Predrasuda je da su takve frizure namijenjene djevojčicama u predškolskom dobu, da su dječje i neozbiljne. Sjetimo se fatalne tzv. "kleopatrice", koja ženama s ravnom kosom dozvoljava razne kombinacije. Ne zaboravimo da duže, nemarno ošišane šiške ponekad djeluju i bolje od "faceliftinga", jer vješto pokrivaju bore na čelu.

  Zooey Deschanel4 cr

  Od ostalih slavnih primjera, izdvojila bi i preslatku glumicu Zooey Deschanel, elegantnu i mističnu Rooney Maru, " I love rock n roll " pjevačicu Joan Jett, te beskrajno šarmantnu Audrey Hepburn.

  etra101e

  joan jett

  audrey

  Ako sam vas uspjela nagovoriti za mali stilski preokret vaše frizure, budite oprezni kome ćete se dati u ruke, jer loše ošišane šiške itekako vas mogu ražalostiti, a kao sto znamo iste neće narasti preko noći. Također, za vrijeme ljetnih vrućina, mogle bi nas zasmetati radi eventualnog znojenja, ali takve stvari su individualne. Svaka od nas je različita i svoju osobnost nosi kako joj ili mu najbolje odgovara, zar ne?

  Chrissie Hynde2

  I zato drage moje, šišajte se, mijenjajte se, jer lakše je promijeniti frizuru nego neke druge stvari!

  voli vas Petra , a za pitanja o šiškama posjetite Studio Etra ;)

  liz

  audrey2 Chrissie Hynde3Chrissie Hynde5Chrissie Hynde9Chrissie Hynde10etra1etra6etra11etra26etra102Zooey Deschanel3zooey 

  1
  Valentino haute couture spring 2014.
  Armani Prive haute couture spring 2014

  Povezani postovi

   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location