Veličina fonta: +

  Vizura frizure by Petra Granić / Louise Brooks prva žena koja je zavela Bob'a

  Američka glumica, model i plesačica u nijemim filmovima Louise Brooks ili ti pod nadimkom kako su je voljeli zvati Lou Lou, žena koja je promijenila život mnogim djevojkama ulazi u samu povijest frizerske struke, te je i začetnica novog razdoblja dvadesetih godina koja ju je obilježila sve do danas zahvaljujući bezvremenskom odličnom stilu frizure nazvane Bob.

  open petra bob

  Prisjetimo se zanimljivih filmova gdje frizura ekscentrične Lou Lou je u prvom planu, to su "Pandorina kutija" i odličan " Dnevnik izgubljene djevojke". Bob frizura od dvadesetih pa sve do danas ne izlazi iz mode i to je, smijem reći jedna od rijetkih, ako ne i jedinih stilova frizura za kojom svaka žena teži, a odlično pristaje uz sve moguće varijante stilova, bilo klasika ili avangarde.

  petra lou lou 1

  Bit ove jednostavne frizure stoji u tome da mora biti savršeno ošišana te ovu frizuru možete izraditi tek kod majstora frizera jer ovdje se traži ona "manje je više" ili ti jednostavno savršeno oblikovana forma. Zato moja malenkost uživa u izradi ove frizure, te je vrlo tražena u studiju Etra. A jedna meni jako draga klijentica, divna osoba, glumica Judita Franković (moja muza!) odlično je nosila ovaj divan Bob na samoj premijeri filma "Sonja i bik", meni jedan od dražih hrvatskih filmova.

  premijera sonja i bik

  Sjećate li se dodjele nagrada Elle style awards iz 2012.? Judita Franković, s tim divnim bobom, primila je i nagradu za "Najbolji celebrity stil" :).

  judita elle

  Da, dobro šišanje može promijeniti život, apsolutno je istina, samo je bitno tko te šiša ;)
  Imate lijepe pozdrave od mene i zavedite Bob'a ;)

  Voli vas Petra!

  petra lou lou 2

  petra lou lou 3

  petra lou lou 4

  The Body Shop ~ Nutty Sweethearts
  Dva trenutna šampona za kosu

  Povezani postovi