Još jedna Wholesalebuying wish lista je došla na red. Nekada mi je skroz zanimljivo surfati takvim stranicama i u bespućima artikala koje ne želim, nađem onih nekoliko zgodnih koji me osvoje :) I u ovoj wish listi ima svega - nešto odjeće, accessoriesa i jedan zgodan dodatak za kupaonu / kozmetički stol :)

pizap.com14642503953241.jpg

Fashion Ladies Women Casual V-Neck Medium Sleeve Print Loose Beach Tops Blouse

Capture1_20160528-152422_1.PNG

Nekada su ovakve lagane bluze najbolje rješenje za nabaciti kada su temperature vani srednje do visoke. Ova mi se čini dosta komotna i casual, ali je istovremeno slatka sa zvjezdicama. Nekada sam imala fazu kada mi je sve što ima zvjezdice na sebi dobivalo odmah više na vrijednosti. 
Detalji i cijena --> OVDJE
 
12Pcs/Set Rings Urban Gold Stack Plain Cute Above Knuckle Ring Band Midi Ring
Capture2_20160528-152423_1.PNG
Kod stranih youtuberica i blogerica često viđam ovakve tipove prstenova koji se mogu nataknuti na različite dijelove prstiju. Izgledaju mi jako slatko, jer su jednostavni i ni malo napadni, ali opet su prekrasan dodatak. Mislim i da lakovi za nokte i nokti općenito još ljepše dođu do izražaja s njima. Iako zlatna godinama nije bila moj izbor, sad razmišljam čak da nju naručim. Stavila sam ju ispred srebrne
Detalji i cijena --> OVDJE
 
2015 Vintage Women Floral Blazer Batwing Kimono Coat Shirt Blouse Jacket Hot Cardigan
Capture3_20160528-152424_1.PNG
Već nekoliko proljeća / ljeta ovakvi tipovi kimono-kardigana su mi lijepi vidjeti na curama. Podignu jednostavne odjevne komade, nekako začine stvari, a izgledaju lagano i lepršavo. U ovaj sam se totalno zaljubila zbog kombinacija boja i uzoraka. Mislim da bi čak dobro prošao i u ranoj jeseni <3 
Ovaj nije predugačak što mi je još dodatan plus :)
Detalji i cijena --> OVDJE
 
Fashion Women Alloy Exaggerate Spikes Punk Style Necklace Pendant Necklace Gold/Silver
Capture4_20160528-152426_1.PNG
Da ste me pitali prošle godine ova ogrlica ne bi bila uopće moj izbor. No u zadnje vrijeme mi se počinju sviđati takve ogrlice. Mislim da lijepo pašu manje više uz sve odjevne komade i svojim dodatkom podignu look i daju edgy izgled svemu. Jednostavne hlače, majica i ova ogrlica - odmah izgledate sređenije :)
Detalji i cijena --> OVDJE
 
Capture5_20160528-152427_1.PNG
Slatki, mali organizator kozmetike. Mislim da bi odlično poslužio za proizvode koje koristim baš svaki dan i nema smisla da ih ponovo vraćam u neku torbicu, ladicu, kada moraju biti na stolu svaki dan. Još je u okruglog (cvjetnog) oblika, pa neće zauzimati puno mjesta gdje god da ga stavim. Može se zgurati u bilo koji kut :)
Detalji i cijena --> OVDJE
 
 

Što Vam se najviše sviđa s moje Wholesalebuying wish liste? Što biste naručili za sebe? 

 
Hvala na čitanju!! :) :)