Veličina fonta: +

  Yves Rocher ~ Cacao & Orange – hand cream

  Moje ruke su suprotnost moga licaKoža lica je masna, a koža ruke većinom poprilično suha. Krema za ruke je dio mog noćnog ormarića, ili moje torbe tijekom cijele godine. 

  Danas ću pisati o jednoj, za mene posebnoj, kremi za tu namjenuPosebna je jer je dio božićnog poklona od Roseybelle :) Krema je pokazatelj da me slušala xD, kada sam pričala o novim Yves Rocher kolekcijama. Od samog početka privlačile su me – Kakao & Naranča i Kruška & Karamela kolekcije, jer sam odmah zamišljala da se radi o posebnim, zimskim, toplim mirisima :)

  20150125_124200.jpg

  Mene nekako zadivljuje ambalaža ove kreme. Radi su o svakodnevnom proizvodu jedne djevojke, ali su se potrudili da tako lijepo, zimsko i pomalo svečano izgleda. Baš mi je profinjena tamnosmeđa bojakoja se širi ambalažom, a kada god vidim dvije kriške naranče – osjećam se sretno, jer volim miris naranče u svakoj mogućoj vrsti proizvoda :D i u raznim kombinacijama. 

  Ovakvu Kakao & Naranča kombinaciju prije nisam imala prilike pomirisatiMiris je stvarno savršeni podjednaki omjer i kakaa i naranče. Slatkoća kakaa i svježina naranče pobijaju jedno drugo i stvaraju idealnu mirisnu notu. Ovo je onaj tip mirisa, koji bi se širio domom kada bi dodala ekstrakt naranče, dok miksam ukusnu filu od zašećerenog kakaa za kolače :D

  20150125_124730.jpg

  Kod krema najčešće tražim minimalizam u mirisu, jer ona početna oduševljenost lijepim, slatkim mirisom mi s vremenom počne smetati, postane mi preteška, a često zbog tog prisutnog parfema mi zna paliti rukeNo srećom, kod ove kreme je to izostalo. Njen miris Vas neće zagušiti, pružit će vam savršenu dozu svoje posebnosti i slatkoće kada ju nanese, zadržati se u nekoliko uzdaha s vama, a onda, s vremenom, napustiti vas. Ruke će jedno kratko vrijeme biti obavijene slatkim mirisom, tek toliko da uživate u ugođaju.

  Krema ima način otvaranja, kao što vidite na gornjoj slici. Ovakav način otvaranja više preferiram, nego na odvrtanje, jer u kraćem vremenu zatvorim ambalažu i ne diram dugo poklopac rukama, koje na sebi imaju sloj kreme :D

  20150125_124105.jpg

  Urea je spomenuta kao jedan od sastojaka kreme. Iz više izvora na Internetu, pročitala sam da je ona tvar koja opskrbljuje kožu vlagom, te povoljno djeluje na zarastanje ranaZbog toga je povoljna za suhu, prhutavu kožu. 

  Tekstura kreme je izrazito lagana, da sada pišem o kremi za lice, rekla bi da je nešto između kremaste i fluidne. Dok ju razmazujem po rukama, ona ne ostavlja mastan sloj, već je izrazito hidratantna i ovlažuje kožuUpije se u vremenskom roku manjem od minute, ostavljajući ruke zdravo sjajnima i mekanima. Iako je u sastavu prisutan parfem, do sada nisam imala problema da me iritira ili da mi pali rukeRuke budu glatke i lijepo hidratizirane. Volim nanijeti ovu kremu, prije nego slikam lak na noktima, jer rukama instantno da sjaj i zdrav izgled, pa izgledaju normalnije na fotkama.

  20150125_124015.jpg

  Kremu koristim mjesec dana i odlično štiti kožu od vremenskih nepogodaČesto zaboravim rukavice i do sada mi se nisu pojavila oštećenja na rukama, kako to inače bude zimi. Krema daje tu savršenu dozu vlage rukama i štiti ju dobar dio dana. Ono što je meni bitno – ne iritira mi ruke. 

  Ako tražite posebnu kremicu, u čijem mirisu ćete uživati, i koja će vam na tren pružiti zimski ugođaj, probajte s ovom :D Krema dolazi u količini od 75 ml. 

  Dobra stvar je što je trenutno na sniženju, na Yves Rocher stranici. Snižena je 50%, a košta 15 kn :DRegularna cijena je 29,90 kn :)

  Jeste li isprobali Cacao&Orange kolekciju? Koja Vam je najdraža Yves Rocher kolekcija? Koju biste voljeli isprobati? 

  Hvala na čitanju!! :) :)

   

   

  D life / tesla @ tehnički, baterije overload, pola...
  Empty products #5

  Povezani postovi