Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Yves Rocher ~ Mauve Poudre – nail polish

Kako sam ranije spomenula, suradnja s mojim dragim brendom Yves Rocher se nastavila. Recenzijama njihovih proizvoda sam posvetila dva posta. Njihovi naslovi su Yves Rocher ~ Les Plaisirs Nature  i  Yves Rocher ~ 360 ° length mascara.

Kako je jesen stigla, malo više sam se zagrijala za dekorativnu kozmetiku, pa me tako zainteresirao ovaj lak, primamljivog naziva – Mauve Poudre, a u Yves Rocher katalogu je preveden kao Lila Puder :)

20140929_141113.jpg

 

Razlog zašto me u listanju kataloga odmah privukla ova nijansa je ta puderasta, kremasta lila boja. Ovo je stvarno lijepa, uočljiva nijansa, ali je idealna za jesenske dane zbog svoje zagasitije, dublje strane. Puno je “ozbiljnija” od npr. Catrice-ove nijanse – Lucky in Lilac, nema u sebi to nešto preizražajno, presvijetlo. Više je prigušena, nego naglašena …

Lak dolazi u izduženoj, valjkastoj bočici, u količini od 5,5 ml. Četkica je srednje dužine, ali i širine. Dovoljna da se u dva do tri premaza prekrije nokat.

S jednim slojem …

1.1.-sloj.jpg

 

Lak se jednostavno i s lakoćom nanosi. Specifično je da je boja gusta, nema prijelaza čak niti na prvom sloju, ali se nanosi rijetkoSama tekstura nije prerijetka na način da je lakiranje s njim neuredno i da će vam se sve razliti, uz samo malo opreza brzo ćete dobiti lijepu i urednu boju na noktima.

Kao što vidite na gornjoj slici, boja je bogata i vjerna sa samo jednim slojem, nema prijelaza, već samo visok sjaj. Ovakav izgled kod nekih lakova ne dobijem niti s dva sloja. Ovo svojstvo čini Mauve Poudre nijansu idealnom za korištenje kada ste u žurbiUštedi vremena pridonosi i to što se lak brzo suši, nakon minutu – dvije spremne ste posvetiti se daljnjem spremanju i životu općenito xD

S dva sloja …

22.-sloj.jpg

 

Kao što vidite, nema neke značajne promjene u boji nakon nanošenja drugog sloja. Boja je malo bogatija, kremastija i sjajnija, ali opet kažem – u žurbi meni solidno izgleda i s jednim slojem xD

Drugi sloj se jednako lijepo nanosi, stavljam ga nakon što se prvi sloj na pola osušioSloj ne zapinje preko prvog, već ga lijepo nadopunjuje i pojačava ljepotu boje.

Lak sam nosila posebno s jednim slojem, a posebno s dva sloja – i u jednom i u drugom slučaju njegova trajnost je tri dana. Treći dan se počinje lagano guliti na vrhu nokta. Ali ni to nije prestrašno ili uočljivo.

20140929_140948.jpg

20140929_140956.jpg

 

Kod laka me najviše iznenadila kvalitetna vjernost boje i visok sjaj. Sjaj koji se može mjeriti s onim kakav posjeduju Essie lakovi. Već nakon prvog sloja iznenadit će Vas to svojstvo.

Yves Rocher su istaknuli da pojačani sjaj boje dolazi od Elemi smole.

“Ova smola dobiva se iz drveta koje izvorno potječe s Filipina. Ima moć stvaranja filma koje reflektira svijetlo, što pruža sjaj. Tajna formule: elemi smola i ulje argana. Bez toulena i formaldehida.”

Ono što bi još rekla na kraju je to da je lak, nakon što se osuši na noktima, jako glatki. Ne dogodi se da je na nekim dijelovima hrapav ili čudan. Na cijelom području nokta je ravnomjeran i prekrasan. Koliko volim ovu nijansu govori i činjenica da sam već potrošila dobar centimetar laka u bočici xD

Cijena – 35,00 kn,  na 30% popusta, umjesto 50,00 kn

Yves Rocher web shop

Yves Rocher Facebook stranica

*PR proizvod

Jeste li isprobale ovaj lak ili neki drugi koji dolazi od Yves Rocher-a ? Kakva su Vaša iskustva?  Jesam li Vas recenzijom zainteresirala za ovu nijansu ?

Hvala na čitanju ! :)

Ivana  <3 <3

 
 
0
10 Beauty Savjeta Koje Ignoriram TAG
D life / novi sony & logitech gadgeti, vintage aut...
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location