Veličina fonta: +

  YVES ROCHER: NATURELLE, eau de ttoilette

  Poznata vam je moja ljubav prema Yves Rocher proizvodima. O samom brendu neću puno pisati. To je kozmetika temeljena na biljnoj bazi, više od 1100 različitih sastojaka biljnog podrijetla ulazi u sastav ovih proizvoda. Osim tuširalica koje obožavam, volim i toaletne vodice ovog brenda.

  Danas ću vam donijeti kratku recenziju jedne prave ljetne toaletne vodice,Naturelle eau de toilette.

  IMG_1384 d

  Proizvod dolazi u kartonskom pakiranju u količini od 75ml. Pakiranje je nježno plavo-bijele boje, sa par listića trave, tek toliko da nas podsjeti da se radi o proizvodu biljnog podrijetla.

  Toaetna vodica dolazi u jednostavnoj, asimetričnoj, „pupastoj“ bočici. Ima čvrsti zatvarač, pa ste sigurni ukoliko je nosite sa sobom u torbi.

  IMG_1370 a

  Bočica je staklena, prozirna, tako da točno vidite koliko vam je proizvoda još ostalo. Staklo je obojano nježnim zelenim i plavim tonovima.

  E, sada malo o samom mirisu Naturelle toaletne vodice!

  Ja baš nisam stručnjak u opisivanju mirisa parfema. Iskreno, loše znam odrediti vrste donje, srednje i gornje note parfema. Obožavam parfeme, a biram ih tako da ih „ponjušim“ u parfumeriji i  dogodi se ljubav na prvi pogled ili taj parfem nikada ne kupim! Nije da ja ne znam objasniti teti u dućanu kakve parfeme volim, ali to činim na „svoj“ način!

  Evo sastava ove toaletne vodice:

  IMG_1371 a

  Naturelle toaletna vodica spada u citrusne mirise. Kad je pošpricate , odmah osjećate svježi citrusni miris, koji ja ljeti prosto obožavam.

  Da vama u ovoj recenziji ne bih opisivala miris Naturelle toaletne vodice „na svoj način“, pročitajre što o ovoj toaletnoj vodici kaže Yves Rocher (link jeovdje) :

  „Bezbrižan i spontan miris, note svježe vode i blještave zelene note, cvjetne i voćne kao da same najavljuju mladost proljeća. Glava: blještava svježina proljeća i koktel citrusa začinjenog hrskavom jabukom.  Srce: Nevine i svijetle cvjetne note sastavljene od absoluta egipatskog jasmina i cvijeta breskve. Dno: Virginijski cedar, jantar i mošus.“

  MOJE MIŠLJENJE

  Ja ljeti jako volim ovakve toaletne vodice. Nekako me osvježavaju i daju mi osjećaj čistiće. Miris im nije napadan, sladak, neću nikoga „ugušiti“ ako se vozi sa mnom u autobusu!

  Dugotrajnost im nije jača strana (oko 2-3 sata) ali, to sam i očekivala. To mi ljeti uopće ne smeta….ionako se više puta dnevno tuširam i nanosim toaletnu vodicu svaki put ponovo.

  Preporuka? Da, za sve koji vole citrusne note. Isto tako, preporučila bih ga kao dnevnu varijantu…za noć bi mi ipak išlo nešto „jače“.

  Omjer cijena-kvaliteta za mene je odličan! Bočica od 75ml stojo oko 165kn.

  Može se kupiti u svim Yves Rocher dućanima ili na njihovoj stranici (link jeovdje).

  KORISTITE LI VI LJETI PARFEME ILI VIŠE VOLITE TOALETNE VODICE?

  VOLITE LI CITRUSNE ILI CVJETNE MIRISE?

  DERMALOGICA: Daily Microfoliant
  D life / vremeplov u Sloveniji, Srednji vijek i ov...