Username *
Password *
Remember Me

Art food na tanjuru slavnog zagrebačkog chefa Vedrana Petranovića, koji radi u Dubravkinom putu, predviđa proljetnu atmosferu i prognozu: njegovim top 4 kreacije nudi harmoniju mediteranskih okusa i mirisa. A nakon kreme od graška, rotkvice, sušenog brancina, škampa, šparoga, medvjeđeg luka... dolazi mousse od jagode, potpisuje ga pastry chef Robert Bašić.

Foto: Rajna Raguž

Chef Vedran Petranovic

Rižoto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobiove kapice.

 

Chef Vedran Petranovic
Vedran Petranović

 

Chef Vedran Petranovic

Mousse od jagode, gel od šumskih jagoda, pjena od madagaskar vanilije, maćuhice, domaći sladoled od sijena

Chef Vedran Petranovic

Pečeni file kovača, mladi luk, krema od pastrnjaka, kumquat, riblji veloute kurkuma umak

Chef Vedran Petranovic
Ulje od škampa u prahu, juha od kvarnerskih škampa

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location