Username *
Password *
Remember Me

Za dobar rad imunosnog sustava presudni su prehrana i stil života. A ako prehrana, zbog brzog načina života, nije optimalna, pomoći će vam suplementi za jačanje imuniteta. Naša je preporuka Jamieson Vitamin C - novitet u našoj ponudi

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Imunosni sustav tvore organi i stanice raspoređeni po cijelom tijelu, a uloga mu je zaštita organizma od vanjskih napadača (virusa, bakterija, parazita i gljivica), toksina koje izlučuju ti napadači, ali i od vlastitih izmijenjenih i istrošenih stanica. Kada taj sistem funkcionira savršeno, često i ne znate kad ste pokupili uzročnika neke infekcije - organizam će ga se riješiti po kratkom postupku i ne dopuštajući da se razvije, primjerice, prehlada.

 

bettybarclay 875654

No, ako taj sustav ne radi dobro, njegova obrambena uloga postaje upitna. A oslabjeti može zbog bolesti, nezdravog načina života ili manjka važnih hranjivih tvari. Takav manjak vitamina i minerala prilično je česta pojava upravo u ovom dijelu godine - poznati proljetni umor posljedica je manjka vitamina, osobito vitamina C, koji nastaje zbog jednolične prehrane tijekom zime. Zbog manjka vitamina C smanjena je iskorištenost kisika u stanicama i tkivima pa je imunosni sustav oslabljen, a organizam postaje podložniji bolestima.


Izbalansirana prehrana

Na sreću, cijelim nizom postupaka možete osigurati i sačuvati optimalan rad imunosnog sustava, a jedan od temeljnih je uravnotežena prehrana koja će osigurati optimalnu opskrbljenost hranjivim tvarima.

Što je, zapravo, uravnotežena prehrana? To znači da su dnevni obroci, kojih treba biti pet, izvor vitamina, minerala, esencijalnih aminokiselina, važnih masnih kiselina i složenih ugljikohidrata. Jelovnik treba, prema tome, sadržavati rižu, krumpir, integralnu tjesteninu i kruh sa sjemenkama, najbolje sezama, lana ili suncokreta (izvor kalcija, odnosno esencijalnih masnih kiselina, odnosno vitamina E), mnoštvo povrća i voća (mrkva, blitva, brokula, špinat, paprika, naranče, kivi... - zbog prehrambenih vlakana, beta-karotena, vitamina C itd.), maslinovo ulje, jaja, mlijeko i mliječne proizvode (sadrže vitamin A).

bettybarclay 875654
Betty Barclay


Naša preporuka

Nakon zime imunitet nam je svima oslabljen. Da bismo ga ojačali, potrebne su nam, među ostalim, dodatne količine vitamina u obliku dodataka prehrani. Naš je prijedlog Vitamin C 500 mg, tablete za žvakanje s prirodnim okusom naranče - proizvod kanadskog branda prirodnih dodataka prehrani Jamieson, novog branda na našem tržištu. Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Sastojci: vitamin C, rutin, hesperidin, citrusni bioflavonoidi, ekstrakt acerole. Proizvod ne sadrži umjetne boje i okuse.
Jamieson kvaliteta – Kanađani ovom brandu vjeruju od 1922. godine!

Jamieson Laboratories najstariji je i najveći kanadski proizvođač potpuno prirodnih vitamina, minerala, ljekovitih biljaka i biljnih lijekova i obilježava 90. godišnjicu postojanja kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača dodataka prehrani. Titulu je zaslužio kontinuiranim osiguravanjem inovativnih prirodnih proizvoda najviše kvalitete, čistoće i sigurnosti.

bettybarclay 875654

 

Iako je današnje tržište mnogo globaliziranije nego što je to bilo 1922., kada je Jamieson otvorio svoj prvi laboratorij, poduzeće i danas privlači velik broj novih kupaca. Istovremeno iz dana u dan zadržava snažno povjerenje postojećih kupaca ponudom potpuno prirodnih, kvalitetnih i učinkovitih dodataka prehrani. Ključ tog snažnog povjerenja čini najsuvremeniji i tehnološki dotjeran farmaceutski proizvodni laboratorij u gradu Windsor u Ontariju (Kanada). Formuliranje i proizvodnja proizvoda odvija se pomoću ekskluzivnog protokola 360 Pure koji je iznjedrio analitičke certifikate u svakoj seriji proizvodnje. Proces temeljno obuhvaća najmanje 360 znanstvenih kontrola, baždarenih bio-testova i kliničkih postupaka koji su dio dobre proizvodne prakse (GMP) za farmaceutske tvrtke.

Jamieson je tako postao prvi proizvođač dodataka prehrani koji je kao farmaceutska tvrtka navedenim procesom stekao viši certifikat GMP, koji redovito revidira Kanadsko ministarstvo zdravlja. Jamieson će jednako kao i od 1922. do danas nastaviti s očuvanjem temeljnih vrijednosti kojima je stekao povjerenje kupaca, a to su prirodna kvaliteta, čistoća i sigurnost.


Postoji 360 razloga zašto odabrati baš dodatke prehrani Jamieson

Između ostalog i zbog:

Sastojaka i dodataka dobivenih iz potpuno prirodnih izvora i najčišćih krajeva iz cijelog svijeta.
Jamstva iznimno visoke učinkovitosti i snage svakog proizvoda koja je jedinstvena na našem tržištu (jedina tvrtka u ovom sektoru koja se revidira kao farmaceutska tvrtka).
Patentiranih formula - jedinstvene formule nastale u svjetski priznatom odjelu za razvoj i istraživanja te se temelje na više od 90 godina znanja i iskustva (jamče više od 80 % apsorpcije djelatnih tvari).
Tradicije i povjerenja koje u Kanadi i cijelom svijetu stječu još od 1922.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location