Username *
Password *
Remember Me

Preimum Green MARINE MAGNESIUM dodatak je prehrani za zdravlje živčanog sustava i zdravlje mišića koji sadrži prirodni magnezij iz mora. Namijenjen je svima koji žele očuvati zdravlje živčanog sustava i mišića, osobama koje su pod stresom i osjećaju nedostatak energije kao i onima koji svakodnevnom prehranom ne uzimaju dovoljno magnezija. Redovita suplementacija magnezijem pridonosi normalnom metabolizmu stvaranja energije što dovodi do smanjenja umora i iscrpljenosti.

 

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 

detox2
m & co. // prshots

Magnezij je važan za normalno funkcioniranje živčanog sustava te održavanje normalnih psiholoških funkcija mozga koje se odnose na koncentraciju, učenje, pamćenje i rasuđivanje.

Sastojci: Marine Magnesium sadrži prirodni ekstrakt SimagTM, porijeklom iz dubina Sredozemnog mora. SimagTM je pročišćeni ekstrakt iz morske vode bogat mineralima i mikronutrijentima. Osim magnezija, kojeg u ekstraktu ima 55%, SimagTM sadrži i kalcij, jod, željezo i silicij. Specifično geografsko porijeklo odražava njegov jedinstveni mineralni profil.

Cijena: 139 kn

Premium Green linija dodataka prehrani namijenjena je svima, a posebno osviještenoj, zaposlenoj, sve zahtjevnijoj mlađoj publici koja od proizvoda traži najbolje.

detox2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location