Username *
Password *
Remember Me

Vraćanjem pH vrijednosti u ravnotežu postižemo podizanje stanične energije, bolji antioksidativni učinak i bolju apsorpciju važnih nutrijenata, što dovodi do poboljšanja općeg stanja.

FARMACIA - koja mi je najbliža?


Umorni ste, imate učestale prehlade, gubitak koncentracije, stalne promjene raspoloženja, razne probavne tegobe? Pokušavate se pravilno hraniti, unositi vitamine i minerale, ali nema promjene i stalno se pitate što učiniti?

 

accessorize 895272
Accessorize


Da biste riješili te probleme, važno je nahraniti stanicu jer stanica je osnovni gradivni element našeg tijela. Nahranjena stanica je sretna stanica. Za svaki problem postoji i rješenje, a u ovom slučaju nudi se u obliku proizvoda Alkal.


Vjerojatno ste čuli za pojam alkalitet ili alkalnost? Značenje te riječi vezano je za pH balans našeg tijela. Što je to? pH balans ili stanje kiselinsko-bazne ravnoteže dio je fiziološke homeostaze našeg tijela, pod kojom podrazumijevamo jednak odnos između kiseline i baze. Naš organizam je jako osjetljiv na promjene pH vrijednosti u tijelu koje se događaju svaki dan, a i svaki vanjski utjecaj ima svoju ulogu u narušavanju pH. Stanica najviše osjeća utjecaj promjene u pH ravnoteži tijela, a nakon toga tu promjenu osjete i ostali dijelovi tijela što na kraju utječe na naše opće stanje.

 

 accessorize 895272


Što je Alkal?
Alkal je jedinstvena kombinacija od 16 komponenti, u kojoj je osnovna baza cink, koji pridonosi vraćanju pH ravnoteže. Vraćanjem pH vrijednosti u ravnotežu postižemo podizanje stanične energije, bolji antioksidativni učinak, bolju apsorpciju važnih nutrijenata, kako na razini stanice, tako i na razini cijelog tijela, što dovodi do poboljšanja općeg stanja.


Kome je namijenjen?
Nije važno jeste li bolesni ili ne, imate li simptome koji upućuju na poremećaj pH ravnoteže u tijelu ili ne, Alkal je namijenjen za sve osobe koje drže do zdravlja i žele samo najbolje za svoje zdravlje.


Zašto ga izabrati?
Alkal tijelu vraća vitalnost, a napravljen je od sastojaka vrhunske čistoće i visoke biološke iskoristivosti. U skladu s postulatima pravilne prehrane, u procesu proizvodnje nisu korišteni pojačivači okusa, mirisa, razna bojila, umjetne arome, šećeri ili umjetni zaslađivači što Alkal čini inovativnim proizvodom na tržištu.

 

 accessorize 895272
Barbour

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location