Username *
Password *
Remember Me

Almagea SUNLOVE SKIN+ sadrži mješavinu ulja sjemenki boreča i argana te ulja ploda uljane palme, obogaćenu sa 6 mg astaksantina te dodatnim količinama vitamina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Iako sunce potiče život na Zemlji i pozitivno utječe na čovjeka, poznata su i njegova brojna, štetna djelovanja. UVA i UVB zrake koje nisu vidljive golim okom izazivaju štetne utjecaje na koži, poput hiperpigmentacije, opeklina, ubrzavaju starenje kože, izazivaju alergijske reakcije, gubitak vlage i elastičnosti te uzrokuju teža oboljenja kože.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Alena Blohm Beach Photoshoot06

Alena Blohm // Grazia Italy

Almagea SUNLOVE SKIN+ nova je generacija dodataka prehrani. Sadrži inovativnu formulaciju antioksidansa (vitamina E i selena) koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Mješavina ulja sjemenki boreča i argana te ulja ploda uljane palme prirodno bogatih vitaminom E, kao i dodatne količine vitamina E uz esencijalne masne kiseline te lutein, koenzim Q10 i selen nalaze se u jednoj kapsuli Almagea SUNLOVE SKIN+ pripravka.

Vitamin E i selen pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Vitamin E jedan je od najboljih antioksidansa u organizmu, koji štiti stanice od oštećenja pod djelovanjem slobodnih radikala. Nastajanjem slobodnih radikala dolazi do oštećenja stanica i tkiva u organizmu, čime se pospješuje proces starenja i nastanak bolesti, kao što su kardiovaskularna i maligna oboljenja.


Vitamin E sprječava nastanak arterijskog plaka, suženje arterija i razvoj ateroskleroze. Također, sprječava oksidaciju masti i oštećenja krvnih žila, ugradnju kolesterola u arterijski plak, a na taj način sprječava i razvoj oboljenja srca i krvnih žila. Smatra se da je vitamin E zajedno s drugim antioksidansima iz hrane (vitamin C, flavonoidi) dobra prevencija za nastanak oboljenja srca i krvnih žila, malignih oboljenja, a pridonosi i poboljšanju općeg zdravlja.

 Alena Blohm Beach Photoshoot06

Selen je esencijalni mineral koji se nalazi u tragovima u organizmu. Služi kao antioksidans, posebno u kombinaciji s vitaminom E, tako što hvata slobodne radikale.

Sastojci

Ulje boreča dobiva se iz sjemenki biljke Borago officinaliste sadrži gama-linolensku kiselinu, masnu kiselinu iz skupine omega-6 masnih kiselina, a ulje argana proizvod je hladnog prešanja sjemenki ploda drveta Argania spinosa. Ulje ploda uljane palme Elaeis guineensis karakteristično je po bogatom sadržaju tokotrienola i tokoferola, jednog od 8 oblika vitamina E.
Astaksantin pripada skupini karotenoida, a riječ je se o crvenom pigmentu koji se prirodno nalazi u različitim živim organizmima u prirodi.
Najbolji prirodni izvor astaksantina je mikroalga Haematococcus pluvialis. Lutein je također predstavnik karotenoida, on je pigment koji daje žutu boju različitom voću i povrću. Vitamin E i selen su mikronutrijenti koje ljudsko tijelo ne može sintetizirati, već ih je potrebno unositi hranom ili dodacima prehrani.

 Alena Blohm Beach Photoshoot06

Almagea SUNLOVE SKIN+ bogat je visokovrijednim anitoksidansima, poglavito vitaminom E i selenom koji pridonose zaštiti stanica kože od oksidativnog stresa. Oksidativni stres izazivaju razni čimbenici iz okoliša - zagađenost, zračenja, UVA i UVB zrake. Kožu je, stoga, potrebno zaštiti i njegovati iznutra kako bi se povećala njena otpornost, a time smanjilo prekomjerno stvaranje slobodnih radikala zbog čega može doći do oštećenja staničnih struktura.

Ulja sjemenki boreča i argana imaju dugu tradiciju upotrebe u njezi i hidrataciji kože te, baš poput ulja ploda uljane palme, prirodno sadrže vitamin E. Almagea SUNLOVE SKIN+ pripravak pruža zaštitu te ujedno čuva ljepotu kože - hrani kožu iznutra. A posebno se preporučuje tijekom ljetnih mjeseci s obzirom na to da najviše oksidativnog stresa nastaje zbog sunčevog zračenja.

NAČIN PRIMJENE: 1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.
PAKIRANJE: Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location