Username *
Password *
Remember Me

Domaći dizajnerski brend DeezProdukt predstavlja prve komade iz gastro asortimana – drvene daske za posluživanje i rezanje Te3s i Slice Twice te zdjelu za voće Hexa. Predmeti su napravljeni od prirodnog materijala i proizvedeni u Hrvatskoj.

Deez Produkt je brend minimalističke estetike i urbanog dizajna koji se ističe po kvalitetnom dizajnu, prirodnim materijalima i jednostavnim linijama. Iza imena stoje Ivana Zovko i Maša Simetić koje svaki svoj proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić.

 

DSCF2649


Drvene daske za posluživanje Te3s izrađene su od punog bukvinog drveta, dolaze u paketu od tri zasebne daske koje se međusobno mogu spojiti te su idealne za posluživanje raznih vrsta jela i predjela.

DSCF2649


Slice Twice daske praktične su i čvrste, a minimalistički dizajn nadopunjen je detaljima od metala u žutoj, bijeloj ili antracit boji. Jednostavne su za održavanje te se ručno peru u toploj vodi, a zaštićene su mješavinom prirodnih ulja.

 

DSCF2649


Zdjela Hexa izrađena je od ekološki prihvatljivog plastificiranog metala, jer se za plastifikaciju koristi ekološki poliuretanski prah.

 

DSCF2649


Ono što posebno odlikuje njihov brend je posebna pažnja koju pridaju izboru materijala i izradi, vodeći se idejom o ekološkim komadima koje izrađuju isključivo hrvatski proizvođači. Sav asortiman izrađen je isključivo od prirodnih materijala koji nemaju nikakvih kemijskih obrada. Sama ideja Deez Produkta nastala je prije tri godine, a prošle godine su počele predstavljati prve proizvode. Od tada do danas kreirale su i proizvele mnogo novih proizvoda, a svakim novim proizvodom predstavljaju svoju strast prema dizajnu i estetici minimalizma.


Cijena daske za posluživanje Te3s je 295 kn, a u kompletu sa stalkom 415 kn. Slice Twice daske najnoviji su proizvod Deez produkta te će po cijeni od 129 kn biti dostupne početkom rujna, a cijena zdjele Hexa iznosi 245 kn. Svi komadi mogu se pronaći i kupiti na webshopu brenda Deez Produkt www.deez.hr, te u Koryna namještaju na Kastavu.

 DSCF2649 DSCF2649