Username *
Password *
Remember Me

Premium Green linija dodataka namijenjena je u prvom redu mladim, zaposlenim ljudima koji su svakodnevno izloženi stresu, ali svjesni su važnosti prevencije i zdravog načina života te teže optimalnom zdravlju i moto im je, kako i Premium Green slogan kaže - "In harmony with nature and your body".

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 cuckooland 889749 cr

Liniju Premium Green zasad čine tri proizvoda:Marine Magnesium, Detox Liver i Beauty Complex. Proizvodi sadrže vrhunske brandirane sastojke, iz prirodnog izvora, bez glutena i bez nepotrebnih aditiva, a kapsule su od celuloze pa su pogodne i za vegetarijance. Pakirani su u vrlo atraktivno dizajnirane kutijice koje sadrže i etui za blistere te svojim korisnicima donose i mudre, poticajne životne poruke.

 cuckooland 889749 cr

Detox Liver je premium dodatak prehrani za zaštitu i normalnu funkciju jetre. Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari pa je slobodno možemo zvati tvornicom našeg organizma.

Suvremeni život donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima i vodi.

Tu su i razni lijekovi, alkohol i virusi koji toksično djeluju na organizam, a naročito na jetru. Utjecaj kemikalija iz okoliša te razne toksične tvari koje se ponekad ne mogu izbjeći ostavljaju trag na jetri. Jetra je i metabolički i probavni organ kojem je povremeno potrebno pomoći jer je njezin normalan rad presudan za održavanje dobrog zdravlja.

Detox Liver namijenjen je svima koji žele očuvati zdravlje jetre, a osobito osobama koje unose veće količine alkohola, lijekova ili hrane s visokim udjelom masnoća.

Sastojci: Detox Liver sadrži kombinaciju sastojaka koja pomaže u održavanju i zaštiti zdravlja jetre. Sikavica pomaže zaštiti jetre. Artičoka i kurkuma pomažu u održavanju zdravlja jetre, a kolin pridonosi održavanju normalne funkcije jetre i normalnom metabolizmu lipida.

Cijena: 149 kn

 cuckooland 889749 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location