Username *
Password *
Remember Me

Ako želite ostaviti potpuni dojam gostima, blagdanski stol svakako treba dekorirati – ističe chefica restorana Apetit, Sanja Gregorius.

- Što se dekoracije samog stola tiče, možete je napraviti s puno elemenata koje možete ubrati u prirodi ili kupiti na placu. Priroda je pojam i početak vaše dekoracije. Kesteni, rogač, sušene naranče, cimet grane šipka, grane borova …. Uz to kombinirajte malo srebrenih lučica i kugli. Vaš blagdanski stol začas će dobiti neodoljivi izgled! - savjetuje Sanja.

restoran apetit

Također predlaže miješanje parova, kako bi se ljudi koji su solo ili oni koji se ne poznaju, bolje upoznali. - Na taj ćete način dobiti efekt novih druženja i komunikacije o novim temama! – zaključuje chefica.

 restoran apetit

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.