Username *
Password *
Remember Me

Jedanaest dana ukusne&glazbene zabave, sedamdesetak vrsta burgera, dvadeset vrsnih burgerskih meštara i originalne slastice smjestili su se na Zagreb Burger Festivalu powered by TABASCO, od 12. do 22. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu.

 DSC01735

Mnogi Chefovi, među kojima i Marko Palfi, Mario Mihelj, Marin Medak, Mate Janković i Mario Vešligaj pripremaju prave poslastice. Tako će posjetitelji moći birati lovačke, vege, beyond i latino okuse kao i mesne klasike, one s dodatkom alkohola, a po prvi put i sočne steakove. DJ agencija i glazbena platforma Adriatic Coasting, pod palicom Pepija Jogardea kurira glazbeni program Festivala. DJ’i Nick Colgan, Big Danny Kane, hrwoE i drugi dovest će do večernje coolminacije, a svoj recept za dobar provod otkrit će i Enter The Groove ekipa.DSC01735

The Garden Bar&Kitchen i Good Food predstavljaju beyond burger, slovenski Lars&Sven i najbrža burger ruka pripremaju mesne varijante i posebne menije za djecu, ljubitelji sira u redu će stajati pred Raclette Burgers&Fries…

Na festivalu su i prošlogodišnji nagrađeni The Burger bar, Kascheta i Đurina Hiža. Ljubitelje latino okusa zanimat će El Toro, Submarine Burger predstavlja Obelixa s kruškom i tartufima, a tu je i Rougemarin s premijernim spare ribs burgerom.

 DSC01735

Po prvi put stižu nam: Brewbites s američkim okusima, Barcode Mitra s vege ponudom, riječki Torpedo Burger, osječki American bar Dollar i Bread Club. Gurmani neće propustiti ni sočne steakove BarBaQ i Reshetka by Đurina Hiža, a ljubitelji umaka svog će favorita potražiti u TABASCO FAN SHOP-u.

Cocktail i whiskey barovi te Rakijarnica već pripremaju maštovita pića, a Marin Nekić u Jamnica Cocktail Trucku miješa nove okuse. Ljubitelje piva očekuje osvježavajuće Helles Lager iz The Garden Brewery. Najveći svjetski pivski klub Beer52 nedavno ju je, u oštroj konkurenciji vodećih europskih pivovara, proglasio najboljom pivovarom u Europskoj uniji. Le kolač priprema slatku rapsodiju u devet okusa.

 DSC01735DSC01735DSC01735