Username *
Password *
Remember Me

Manga, japanska grafika stripova, inspirirala je ime novog sushi IT mjesta koje je otvoreno u Branimircu. - Japanska kultura, umjetnost i arhitektura, kao i japanska kuhinja na prvi pogled odišu jednostavnošću i minimalizmom. Ali kad se malo dublje zaviri u genezu japanskog minimalizma shvaćamo da iza finalnog produkta stoji duboka promišljenost prožeta brojnim pravilima ukorijenjenima u višetisućljetnu tradiciju – objavljeno je povodom otvorenja.

Manga 1

Već svojim zadanim gabaritima prostor je podsjetio na uske stambeno – poslovne zgrade rasute ulicama Tokyja čija su prizemlja u pravilu ispunjena skučenim ugostiteljskim prostorima koji se odlikuju minimalnim dizajnom uz maksimalnu funkcionalnost. Upravo tome se težilo pri uređenju Manga sushi bara. Uz usku kuhinju, djelomično skrivenu, a opet otvorenu pogledima posjetitelja Branimir centra, prostor bara čine dva stola, jedan hladnjak i mali prodajni pult – asketski, ali funkcionalno! – stoji u priopćenju.

Ponuda obuhvaća najbolje namirnice te jednu od najboljih riža u Europi, Nishiki. Baza je losos koji će se izvrsno uklopiti u fuziju Japana i Europe. U ponudi su i pileći ramen s Udon rezancima, chirashi – razbacano jelo na riži…

Manga 1Manga 1Manga 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location