Izvrsni ljetni kokteli!

  Vrući dani i tople, duge noći idealni su trenuci u kojima uživamo i u osvježavajućim koktelima s puno leda. Zato vam donosimo par laganih recepata koje možete složiti i sami, te guštirati uz lagani povjetarac i dobru glazbu! Ljeto je ujedno vrijeme uživanja, a to ponekad podrazumijeva i neko posebno piće. Zato, priuštite si trenutke odmora i opustite se!

   

  BelvedereMintyWay

   

  Belvedere Minty way
  5ml / 1.5oz Belvedere Vodke
  15ml / ½ oz Svježi sok marakuje
  15ml / ½ oz sirup
  45ml / 1.5oz Bijelo vino
  3 - 4 lista mente
  Malo gazirane vode

  Izmiješajte sve sastojke i natočite preko leda u visokoj čaši.


   

  SummerBreezeSummer Breeze
  45ml/ 1.5 oz Belvedere vodke
  45ml/ 1.5 oz soka od brusnice
  45ml/ 1.5 oz soka od crvenog grejpa

  Na dno visoke čaše stavite led i preko njega natočite sok od brusnice. Protresite Belvedere i sok od crvenog grejpa i dodajte ih soku od brusnice. Dobit ćete efekt slojeva u vašoj čaši. Ukrasite koktel kriškom grejpa.

   

  LibertySummerPunch
  Liberty Summer Punch
  300ml / 10 oz Belvedere vodke
  460ml / 15 oz soka od brusnica
  75ml / 2,5 oz soka od limuna
  95ml / 3,5 oz Aperol
  160ml / 5 oz soka od narandže

  Dodajte sve sastojke u posudu i pomiješajte. Dodajte leda i ukrasite kriškama naranče i limuna.

   


  WWW

   

  INFO PLUS:
  Na natjecanju  International Spirits Challenge 2013. Belvedere votka proglašena najboljom - osvojila je zlatnu medaju kao najbolja votka u kategoriji The FiftyBest.com ''Best Vodka''.

  Impresivan žiri: 50 cijenjenih i iskusnih profesionalaca iz svih djelova svijeta sudjelovalo je u kušanju pića, a ocjenjivali su aromu, okus i cjelokupan dojam. - Jako smo ponosni na medalje koje nam je dodijelio International Spirits Challenge. Belvedere vodka nudi samo najkvalitetnije votke, rađene prema Poljskoj tradiciji staroj 600 godina. Stoga nije iznenađujuće da smo prepoznati upravo po svojoj vrhunskoj kvaliteti - rekao je Charles Gibb, predsjednik Belvedere vodke. U zadnje četiri godine, ovaj svjetski brend osvojio je preko 20 internacionalnih medalja. Autentična, luksuzna votka destilirana je od Dankowskie zlatne raži koja se uzgaja u ravnicama Mazovian u Poljskoj.