Ne samo da ćete na još jednoj adresi, zagrebačkoj Jablanskoj 24, moći uživati u finim jelima iz woka, poznatog kuhara Matije Nikolića, već ćete na kraju imati priliku zasladiti se odličnom tortom od sira s bućinim sjemenkama. A za one željne ljutih okusa, u ponudi je Đavolji wok, a kao aperitiv - medica s chilly papričicama!
Gastro ponuda uz uobičajene specijalitete iz Wok by Matija radinosti bit će obogaćena i jelima bez glutena što će u današnje vrijeme sigurno puno značiti sve većem broju onih koji su dužni paziti na svoju prehranu. Da ne bi sve ostalo na gotovim jelima u restoranu je poseban kutak pronašao i poznati brand Brko & Brko u sklopu kojeg će se prodavati ručno rađena domaća tjestenina, domaći sok od bazge po starom bakinom receptu te mnogim Zagrepčanima dobro poznate janjeće kobasice.
Matija Nikolić & Brko
Dizajn zanimljivog, toplog i urbanog interijera potpisuje Ivan Littvay, a površina broji 110 metara kvadratnih i 80 sjedećih mjesta. - Poželio sam nivo usluge podići na malo višu razinu, pa sad goste dočekujemo u nešto luksuznijem okruženju, no i dalje je to onaj stari dobri poznati okus moje wok kuhinje - otkriva simpatični Matija Nikolić.
Foto: PR / Klinka