Username *
Password *
Remember Me

Krug, šampanjska kuća s dugom tradicijom, još jednom je dokazala da je u samom vrhu svijeta pjenušavih pića, a njenu kvalitetu prepoznao je i cijenjeni lifestyle časopis Wine Spectator. Krug je jedna od rijetkih šampanjskih kuća koja proizvodi samo vrhunske blendove. Vina su napravljena od pažljivo biranog grožđa sorti chardonnay, pinot noir i pinot meunier. U posljednjem broju časopisa o vinu, Wine Spectator, Krug dominira vrhom liste, a najbolje ocjene dobili su: Krug Clos du Mesnil 2000, Krug Clos d’Ambonnay 1998, Krug Grande Cuve, Krug Rose, Krug Vintage 2000 i Krug Collection 1989.                        

 

OPEN

Šampanjska kuća Krug već 19 uzastopnih godina potvrđuje svoj položaj kao najbolja, a osim u svijetu stekla je mnoge poklonike i među hrvatskim potrošačima. Predstavlja nevjerojatnu avanturu vizionara Josepha Kruga, koji je 1843. godine osnovao prvu i jedinu Kuću sa šampanjcima vrhunske kvalitete. Njegov san je bio da njegovo ime nosi izuzetan šampanjac, a da bi to postigao, postavio si je nekoliko pravila među kojima je najvažnije bilo: nikad ne radi kompromis na kvaliteti.

- Naša filozofija je da beremo grožđe izuzetnih odlika i nijansi. Ono što nas zanima je karakter, kontrast između grožđa s različitih parcela. Krug je jedina Kuća Šampanjca koja objedinjuje esenciju svake pojedine parcele u svakom vinu - istaknuo je Eric Lebel, šef podruma kuće Krug. Šampanjac Krug dostupan je u ponudi vinoteke MIVA Galerija vina, u Ulici grada Vukovara 56a.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location