Username *
Password *
Remember Me

Već dobro poznata zagrebačka gastro oaza, smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice gdje se smjestio fini "Wok by Matija", te u kojoj je održan prvi hrvatski street food festival od jučer je bogatija za još jedan gastronomski novitet.

 

MKK 261012

 

Matija Nikolić, bivši finalist popularnog kulinarskog showa “Masterchef” nakon svojih odličnih wok i wrap recepata predstavio je jučer i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura. Naravno, radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj recepturi se koristi samo janjeće, juneće i svinjeće meso bez dodataka i aditiva.

Matijina Kuća Kobasica sigurno će obogatiti zagrebačku gastro scenu, ali i razveseliti sve posjetitelje koji svakodnevno svoj omiljeni gablec ili pauzu za ručak potraže u prolazu Varšavske ulice. Koliko su dobre Matijine kobasice uvjerili su se jučer mnogi Zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su uživali u odličnoj atmosferi, pečenim kestenima, kuhanom vinu i mističnom okruženju karakterističnom za doba godine uoči Noći vještica.

 

MKK 261012-5MKK 261012-8MKK 261012-10

Lana Klingor i Matija Nikolić

 

MKK 261012-17MKK 261012-19

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location