Username *
Password *
Remember Me

Jedna od vodećih stručnjakinja na području zdrave prehrane, Jadranka Boban Pejić iz Biovege, održat će radionicu Zdrava i sretna sljedeće subote, na Dan žena, 8. ožujka. Osim nje, subotnju mini edukaciju o tome kako i što jednostavno i zdravo jesti, između 10 i 17 sati posjetitelje će svojim znanjem počastiti i niz Bioveginih suradnika, stručnjaka na ovom uvijek inspirativnom području.

ZRNO
Foto: Bio bistro Zrno


Jadranka Boban Pejić održat će radionicu s degustacijom na temu 10 top namirnica za zdravlje žene, a od Seide Iličić, mag.pharm, saznat ćete koja to Superhrana dovodi do optimalne vitalnosti. Uz to, polaznice programa dobit će priliku čuti više o nekoliko tema izuzetno važnih za zdravlje žene. O njima će govoriti dr.med. Sanja Toljan (Što svaka žena treba znati o hormonima - Hormonska ravnoteža), Ljubica Prolić, ginekologinja (28 dana u životu žene – upoznaj svoj mjesečni ciklus), Dragana Klarić, fitoaromaterapeutkinja (Učinkovitost eteričnih ulja kod uobičajenih tegoba), te Jadranka Marković, dipl.inž biologije (Kozmetika kakvu tvoja koža najviše voli).

Cijena cjelodnevnog programa je 150 kn, a prijava obavezna na 01/4847119 i mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., gdje možete dobiti i sve druge potrebne informacije.