Username *
Password *
Remember Me

- Htjela sam da blog bude sve ono što sam ja - priča Sanja Štrbac iz Virovitice, autorica jednog od najfinijih blogova na ovom području - Domaćica je prošlog mjeseca proslavila svoj prvi rođendan i strašno sam ponosna na tu prvu godinu jer sam u njoj puno naučila, puno sam kuhala, pekla, odrastala uz blog i razvijala se kao osoba - .

 

Domacica-kinder-milchsnitte

 

- Blog je nastao sasvim slučajno, od ideje do realizacije prošlo je samo tjedan dana, a prijedlog mi je dala jedna moja poznanica… Za ime sam htjela da bude na hrvatskom, cijela mi se priča složila u glavi tijekom noći, i zaštitni znak, oblak s točkicama, bio mi je odmah na pameti… Moram priznat da mi je blog promijenio život. Prvo je sve krenulo kao hobi, da bi se sad već pretvorilo u lifestyle. Ja sam osoba koja nikad ne zna što želi, nikad nisam znala što ću biti kad odrastem, i svaki dan imala sam drugi hobi… Pokretanjem bloga sve je nekako sjelo na svoje mjesto. To je jedan novi svijet, zapravo sam ga tek otkrila i trebam se u njemu snaći - .

 

domacica-rolada-guinness 8

 

- Sada pišem o gastro temama za jedan portal, kuhala sam u 'Dobro Jutro, Hrvatska', držala gastro radionicu na Zagrebačkom velesajmu, sudjelovala u obaranju Guinnessovog rekorda u izradi najduže rolade na svijetu. Postala sam mali dio velike priče i velikog svijeta koji me svaki put veseli kada u njega uđem. Nadam se da je ovo samo početak lijepih stvari, događaja i prilika - .

Domacica-dugini-muffini

 

- Što se tiče same kuhinje poprilično sam tradicionalni tip. Koliko god se trudim zdravo jesti ne mogu odoljeti komiškoj pogači i lepinjicama ili kako se kod nas zovu - poderane gaće. Što se tiče slatkih jela najdraži su mi stari tradicionalni recepti poput pite sa sirom, štrudle u raznim varijantama i tek nedavno otkrivena baklava - .

Domaćica je jedan od onih simpatičnih blogova s kojima se možete poistovjetiti, djeluje nekako toplo, domaće, baš kao što mu i samo ime kaže. Ako vas zanimaju praktični recepti, dobrodošli ste kod Sanje Štrbac koja često kuha i to sve neke fine, zanimljive stvari… Sada je možete pratiti ovdje, a uskoro se Sanjin blog seli na domacica.com.hr.

 

Domacica-jaffa-muffin

 

Domacica-kruh-sezam

 

Slika Kolac sa cokoladom i narancom 3

 

Krafne 2

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

odlično joj izgledaju kolači.baš ima smisla i talenta za kuhanje:)

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location