Username *
Password *
Remember Me

- Novi Philips Multicooker vam pomaže pripremiti slasne recepte koje su pripremale vaše mame i bake. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža slana i slatka jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana. To je jedinstveni uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu - istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa, na današnjem predstavljanju uređaja u zagrebačkom restoranu Kulinarijat.

 

M2

 

Uz poznate mame Ivanu Husar i Belmu Džombu, u Multicookeru su slana i slatka jela tijekom prezentacije pripremale kreativne food blogerice Sanja Štrbac (Domaćica), Tamara Novaković (Bite my cake) i Andrea Cukrov (Voće i povrće).

Multicooker nudi jednostavno pripremanje hrane jer se sve dešava u jednom loncu, što znači da se okusi izvrsno stapaju. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao - i to je to. Zahvaljujući 3D tehnologiji zagrijavanja, toplina se ravnomjerno širi pa nema potrebe za neprestanim miješanjem. Posuda debljine 2 milimetra i zapremine pet litara, jednoliko raspoređuje toplinu i sprječava da vam jelo zagori. Nakon što je vaše jelo gotovo, Philips Multicooker automatski aktivira funkciju keep warm i na taj način vaše jelo čeka vas spremno, jednako ukusno i toplo naredna 24 sata, a njegova svježina ostaje nepromijenjena sve dok ga ne odlučite servirati.

 

M3 cr

 

Philips Multicooker dolazi sa posebnom posudom za kuhanje na pari i drugim alatima koji će vam biti korisni u kuhinji: mjerna posuda, grabilice za tekuću i krutu hranu i silikonske rukavice. Također, uređaj možete koristiti bilo gdje zahvaljujući njegovim dimenzijama i kompaktnom dizajnu. Možete ga lako pomicati koristeći rotirajuću ručku koja se ne zagrijava.  

Kupnja bez rizika
Kupovina Multicookera kupovina je bez rizika! Dokaz tome je i akcija 60-dnevnog probnog roka koja je već započela i traje do 20.lipnja. Ukoliko proizvod ne ispunjava vaša očekivanja, nakon 60 dana probnog roka zajamčen je povrat novca. Preporučena maloprodajna cijena je 899 kuna.

 

M5

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location