Username *
Password *
Remember Me

Stručnjaci nam često savjetuju da je potrebno piti mnogo tekućine, no osim vode, tu su i brojni sokovi koji nam se nude na svakom koraku. Kod biranja valja obratiti pažnju na kvalitetu tih sokova, ne pretjerano konzumirati gazirana pića i umjetne arome, te se ponekad počastiti nekim uistinu zdravim tekućim pripravkom kao što su sokovi Voelkel, napravljeni od organskog voća.

 

SOKOVI

Foto: prshots / Dunnes Stores

 

Bogatu paletu sokova Voelkel nudi Biovega: njemački proizvođač prirodnih organskih sokova s Demeter certifikatom, već je 1936. godine započeo s uzgojem voća i spravljanjem svježih voćnih sokova. Danas, u modernoj tvornici i pogonima za preradu organskog voća i povrća, proizvodi više od 150 vrsta napitaka, voćnih i povrtnih sokova, osvježavajućih pića, organskih sirupa i funkcionalnih napitaka za domaće i strano tržište.

Svi sokovi su 100% prirodni i posjeduju Demeter certifikat organskog uzgoja. Prije same prerade, voće i povrće se podvrgava strogim kontrolama u Voelkelovim laboratorijima kako bi se provjerilo zadovoljavaju li sve zadane kriterije. Voće i povrće se prerađuje neposredno nakon branja čime je zajamčena očuvanost hranjivih sastojaka u najvećoj mogućoj mjeri.

 

Acerola pur 033 demeter 2105200135 1Cranberry pur 033 Bio Wildfrucht 2307900135Heidelbeer pur 033 Bio Wildfrucht 2312600135 1

 

 

Posebna se pažnja posvećuje njihovoj pasterizaciji - vrlo ih se kratko zagrijava nakon čega slijedi hlađenje. Tako se osigurava stabilnost vitamina i minerala. Sokovi i limunade spravljaju se bez dodatka šećera, umjetnih okusa i bojila te bez GMO sastojaka.  

Voelkel nudi Demeter organske sokove od voća i povrća, razne napitke od prirodnih sastojaka kao i „matične sokove“ koji nisu spravljeni od voćnog koncentrate već sa 100% sastavom voća koji se dobiva prvim prešanjem. Matični sokovi sadrže isključivo voće i prirodnu vodu iz voća, zadržavajući vrijedne nutritivne sastojke iz ploda te ne sadrže bilo kakve aditive i dodane šećere.  Zbog izrazito intenzivnog okusa, matični sok se treba razrijediti vodom ili s jabučnim sokom.

 

 

 

Lingonberry  Preiselbeer pur 033 Bio Wildfrucht 2318200135Ingwersaft 02 bio 2334600136Sanddorn C pur 033 bio za tisak 200dpi

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location