Username *
Password *
Remember Me

Spring Green coffee & L-carnitine novi je dodatak prehrani posebno formuliran za aktivne žene nakon 40. godine života, posebno za one koje žele smršaviti i uravnotežiti svoju težinu na zdrav i prirodan način. Sadrži optimalne količine ekstrakta zelene kave koja dokazano utječe na smanjenje apetita, ubrzavanje metabolizma i smanjenje tjelesne mase, te L-karnitin, neophodan sastojak za ubrzavanje procesa sagorijevanja masnoća.  SPRING green coffe zrcalno cr


Kako djeluje? Green coffe tj. ekstrakt zelene kave te L-karnitin djeluju u 2 faze - u prvoj fazi na pravilan rad metabolizma i smanjenje apetita, a u drugoj na sagorijevanje masnoća. Dodane su i sjemenke lana koje povoljno utječu na rad probavnog sustava te kardiovaskularni sustav zbog visoke koncentracije omega 3 masnih kiselina. Biotin (ili vitamin H, od njem. Haut = koža), pomaže kod otpuštanja energije u metabolizmu te u očuvanju zdravlja i ljepote kose, kože i sluznice, dok element krom pridonosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i snižava razinu kolesterola.

Par zanimljivosti o zelenoj kavi
Zelena kava djeluje i kao sredstvo za mršavljenje i detoksikaciju tijela, ali i kao antioksidant u borbi protiv starenja. Nepržena zrna zelene kave (lat. Coffea canephora) sadrže visok udio klorogenske kiseline koja potiče sagorijevanje uskladištenih masnoća u tijelu, limitira apsorpciju glukoze u tankom crijevu i uravnotežuje rad metabolizma. Zanimljivo je da se prilikom procesa prženja kave, većina ovog aktivnog sastojka uništi. Zelena kava djeluje i na hormon leptin, odgovoran za apetit, te smanjuje apetit i želju za hranom. Zelena kava kao snažan antioksidans usporava proces starenja. Ona razgrađuje štetne slobodne radikale u tijelu koji uzrokuju oštećenja stanica i nastanak raka. Sadržaj antioksidansa u zelenoj kavi višestruko je veći od sadržaja u zelenom čaju ili sjemenkama grožđa.

Spring zena  cvijece

 

Čudesni L-karnitin
L-karnitin pospješuje sagorjevanje masnoća i poboljšava iskoristivost energije i izdržljivost, a ujedno pospješuje regeneraciju mišića nakon tjelesne aktivnosti. L-karnitin je odgovoran za prijenos masnih kiselina preko mitohondrijske membrane u unutrašnjost mitohondrija (tzv. staničnih baterija), čime je omogućava sagorijevanje masnoća u procesu nastanka energije. Važno je napomenuti kako je uz uzimanje L-karnitina neophodna tjelovježba jer L-karnitin može danima „čekati“ na mitohondrijima, ali ako nema sile koja će pokrenuti masti s bokova, trbuha i ostalih mjesta, one se neće iskorištavati.

CIJENA: 129,12 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location