Username *
Password *
Remember Me

Loše vrijeme djeluje ne samo na naše raspoloženje, već nerijetko na i kosi i koži vidimo neželjene promjene - siguran izlaz iz ove situacije su kvalitetne formule koje djeluju iznutra. Jedna od takvih je Solgarova Skin, Nails and Hair, kombinacija izvrsnih i metabolički visoko iskoristivih nutrijenata, specijalno namijenjenih za kožu, nokte i kosu.

 

solgar skin nails and hair

Farmacia - moja ljekarna

 

Skin, Nails and Hair iznimno su učinkovite tablete jer sadrže kombinaciju izvrsnih nutrijenata, te su bogat izvor sumpora koji pomaže u stimulaciji rasta i sjaja kose i noktiju, u cijeljenju rana, te općem zdravlju stanica kože. Tu je i vitamin C, najvažniji antioksidans za kožu, nokte i kosu, te najučinkovitija obrana protiv oštećenja nastalih djelovanjem slobodnih radikala. Pomaže u proizvodnji i izgradnji kolagena, čime povećava elastičnost kože i njenu obnovu, kao i izgradnju zdravih kostiju, zuba i desni. Silicij pomaže kod lomljivih i krhkih noktiju i općenito poboljšava integritet kože.

Prolin i lizin su aminokiseline koje su u kombinaciji s vitaminom C neophodni nutrijenti za oblikovanje kolagena koji pomaže da koža izgleda gipko. Bakar pomaže u proizvodnji pigmenta melanina koji štiti kožu od sunca, a važan je i za izgradnju snažnih i fleksibilnih kolagenskih vlakana. Također, sprječava preranu pojavu sijede kose. Cink je snažan antioksidativni mineral s brojnim povoljnim učincima za zdravlje kože, noktiju i kose. Pospješuje regeneraciju kože, cijeljenje rana i otklanjanje akni.

 

Pharmacy to go! / Pro-aging kao način života

 

fennwrightmanson
Ljepota koja dolazi iznutra (Foto: Fenn Wright Manson / prshots)

Trostruko nagrađivan proizvod za zdravlje i ljepotu kože, noktiju i kose dolazi u pakiranju od 60 tableta, te je:
•    pogodno za vegane
•    bez šećera i soli
•    proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke, te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location