Username *
Password *
Remember Me

- U mladosti sam puno radio na ribarskim brodicama kako bih uštedio sredstva kojima sam kasnije platio studij. Tijekom posljednjih 20 godina vrlo sam aktivan u borbi protiv zagađenja oceana - izjavio je Kevin Costner i postao zaštitno lice slavne tune u konzervi, Rio Mare - kada mi je ponuđeno sudjelovanje u projektu Rio Mare, odmah mi se svidjela ta ideja, te sam je bez razmišljanja prihvatio - .

 

RIOMARE  KC ADV 3

 

Zaštita morskog okoliša i društvena odgovornost za tvrtku Rio Mare oduvijek su bili imperativ. Već godinama ovaj brend radi na zaštiti eko sustava i održivosti ribolova, bori se za smanjenje krivolova, podupire održivi ribolov i upravljanje ribljim resursima. Kevin Costner dijeli istu strast prema moru i promiče iste vrijednosti. Već više od 20 godina aktivan je u borbi protiv zagađenja oceana, shvaćajući to kao obvezu i ulaganje u bolje sutra.

- Nitko nije mogao bolje opisati kvalitetu naših proizvoda nego Kevin Costner. On voli Italiju i njene vrijednosti, uključujući i dobru hranu, a također se zalaže i za održivost prirodne ravnoteže, baš kao i mi - objavila je tvrtka Rio Mare - on je više od zvijezde, čovjek koji najbolje prenosi našu poruku: da bismo dobro živjeli, trebamo birati isključivo kvalitetne proizvode koji pritom nisu štetni za okoliš - .

 

RIOMARE  KC ADV 11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location