Username *
Password *
Remember Me

Kako napraviti ukusan bio-sladoled, od prirodnih i ekoloških sastojaka, bez konzervansa i aditiva, baš po vašem ukusu, možete naučiti na sladolednoj radionici koja će se održati u četvrtak, 3.7 od 17.30 do 19.30 u zagrebačkoj Makronovi. Sve tajne izrade hladnih, osvježavajućih poslastica bez sladoledomata otkrit će vam Vladimira Frketić, voditeljica radionica kuhanja u Makronovi i vrlo kreativna bio&bio blogerica Irina Zafranović, a slatkač će biti za prste polizat!

Korisnike kartice bio&bio kluba očekuje posebna pogodnost - u zamjenu za 20 bodova ekskluzivna cijena radionice iznosi svega 79 kuna, dok je redovna cijena radionice 200 kn.

 

sladoled

 

 

Komentari (4)

Ima u Rijeci, nisam upoznata sa Zg i ostalim gradovima, štand, tj. štandovi, koji na licu mjesta prave svježe sladolede. Jako su fini, a sastoje se od svježeg voća!

  Attachment
 
  1. Gabrielle

mmm baš dobro izgleda

  Attachment
 
  1. barbi1412

još nisam probala ni jedan bio sladoled a ovaj mi izgleda jako ukusno i zdravo,nisam korisnica bio&bio al bih svejedno mogla potražiti recept

  Attachment
 
  1. ZAKS

super ideja za sve nas koji pazimo što unosimo u svoj organizam, da uvijek jedemo prirodno i zdravo

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.