Username *
Password *
Remember Me

Kako napraviti ukusan bio-sladoled, od prirodnih i ekoloških sastojaka, bez konzervansa i aditiva, baš po vašem ukusu, možete naučiti na sladolednoj radionici koja će se održati u četvrtak, 3.7 od 17.30 do 19.30 u zagrebačkoj Makronovi. Sve tajne izrade hladnih, osvježavajućih poslastica bez sladoledomata otkrit će vam Vladimira Frketić, voditeljica radionica kuhanja u Makronovi i vrlo kreativna bio&bio blogerica Irina Zafranović, a slatkač će biti za prste polizat!

Korisnike kartice bio&bio kluba očekuje posebna pogodnost - u zamjenu za 20 bodova ekskluzivna cijena radionice iznosi svega 79 kuna, dok je redovna cijena radionice 200 kn.

 

sladoled

 

 

Komentari (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ima u Rijeci, nisam upoznata sa Zg i ostalim gradovima, štand, tj. štandovi, koji na licu mjesta prave svježe sladolede. Jako su fini, a sastoje se od svježeg voća!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

mmm baš dobro izgleda

 
This comment was minimized by the moderator on the site

još nisam probala ni jedan bio sladoled a ovaj mi izgleda jako ukusno i zdravo,nisam korisnica bio&bio al bih svejedno mogla potražiti recept

 
This comment was minimized by the moderator on the site

super ideja za sve nas koji pazimo što unosimo u svoj organizam, da uvijek jedemo prirodno i zdravo

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location