Username *
Password *
Remember Me

Jedan od vodećih hvarskih restorana u kojem je svojedobno uživala i Beyonce, Passarola, ovih dana kombinira svoje autohtone dalmatinske kulinarske specijalitete s opojnim zvukovima banda Jazzybirds - užitak traje sve do 26. lipnja 2014.

 

Passarola panorama

 

Najsunčaniji hrvatski otok svakom novom sezonom trudi se poboljšati svoju već ionako bogatu ponudu i ostaviti mnogobrojnim turistima itekako sladak okus u ustima i potpun doživljaj. Jedan od vodećih hvarskih restorana i skriveni dragulj otoka u središte stare gradske jezgre smjestio je neodoljiv jazz band Jazzybirds (ROM) koji od 2011. godine ne prestaje nastupati zahvaljujući svojim obradama legendarnih rock klasika. Sastavljen od pet članova - Sak-San, Drumbo, Bass’ter, Pianorky i Trilulah, bend broji mnoge uspješne jazz obrade klasika poput Sweet Child O’Mine, Summertime, Basket Case i drugih.

 

Jazzybirds

Jazzybirds


Nezaboravno gastronomsko iskustvo tradicionalne dalmatinske ‘spize’ pripremane na moderan način i vrhunskih domaćih vina savršeno će se ispreplesti s jazz notama mladog benda. Atmosfera unutar elegantnih zidina restorana isklesanih od 500 godina starog, bračkog kamena, ovime će se pretvoriti u čaroban mediteranski užitak i zasigurno brojnim posjetiteljima Hvara ostati u divnom sjećanju.

 

Passarola

 

Passarola2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location