Username *
Password *
Remember Me

Keks, ta jednostavna i super popularna namirnica, sada je kod nas dobila još zdraviju varijantu, i to u obliku Elvita Breakfast namijenjenog upravo kao dio prvog dnevnog, zapravo i najvažnijeg obroka, predstavljeno je danas u zagrebačkom hotelu Esplanade. Elvita je novi keks od cjelovitih žitarica, dobra alternativa užurbanom jutru u kojemu ne stignemo u miru pojesti doručak. Prednost je ta što ovi keksi (u pakiranju su 4 komada) postupno ispuštaju ugljikohidrate tijekom četiri sata, prije svega zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji i izboru sastojaka, ali i pažljivo kontroliranom procesu pečenja, što dokazuje nekoliko kliničkih studija. Pravilno i zdravo funkcioniranje organizma potiče kvalitetan doručak, i to svaki dan. 

elvita cr


- Ne čudi činjenica da gotovo trećina građana Hrvatske danas u potpunosti preskače doručak u nekom trenu radnog tjedna, unatoč tomu što stručnjaci tvrde da je doručak jedan od najvažnijih obroka u tijekom dana. Međutim, sada nema izgovora da dan počne praznog želuca, pošto je na hrvatskom tržištu odnedavno za doručak dostupan keks Elvita. Doručak ne mora uključivati tradicionalan meni koji oduzima previše vremena. Svaku mogućnost za izbalansirani doručak, neophodan za uspješan početak dana, bez obzira na to da li je kod kuće ili na poslu, treba ohrabriti. Prema tome, ne dozvolite da vas vaš užurban način života spriječi da konzumirate najvažniji dnevni obrok - upozorila je Slavica Popović, iz tvrtke Mondelēz International.

 

elVita foto2Elvita Breakfast predstavljanje u hotelu Esplanade


- Možete uživati u svakom pojedinačnom pakiranju koji, uz kavu sa mlijekom ili čajem, uz jabuku za vašim stolom na poslu, ili sa jogurtom i bobičastim voćem kod kuće, čini dio izbalansiranog doručka. To je ukusan i zdravi način da se započne dan - objasnila je Klara Halova iz tvrtke Mondelēz, gdje je zadužena za centralnu i istočnu Europu.

 

nutrition milkCereals img

 

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

zvuče jako fino najvjerojatnije bih ih jela s voćem i jogurtom <3

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Reklama,UŽAS,ono žuto od ćovijeka toliko je iritantan kao pojava,a pisac teksta je pokazao koliko ima smisla upotrijebiti par slova koje je slučajno negdje čuo ,,,Kako neko može reći drugoj osobi ""ma šta ti znaš"pogotovo ženskoj osobi ,,ovo je...

Reklama,UŽAS,ono žuto od ćovijeka toliko je iritantan kao pojava,a pisac teksta je pokazao koliko ima smisla upotrijebiti par slova koje je slučajno negdje čuo ,,,Kako neko može reći drugoj osobi ""ma šta ti znaš"pogotovo ženskoj osobi ,,ovo je čista diskriminacija ženskog roda,volio bi da"" taj -ta""osoba doživi uvredu na svoj račun,,Mjesec dana ako ne i dulje gledam tu reklamu i nisam do sad skužio reklamu jer od početka gledam budalu pa se na živciram i prebacim program,promijenite reklamu,imat će bolji uspjeh,,, Sretno,,,

Pročitaj više
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location