Username *
Password *
Remember Me

Ne samo da ćete na još jednoj adresi, zagrebačkoj Jablanskoj 24, moći uživati u finim jelima iz woka, poznatog kuhara Matije Nikolića, već ćete na kraju imati priliku zasladiti se odličnom tortom od sira s bućinim sjemenkama. A za one željne ljutih okusa, u ponudi je Đavolji wok, a kao aperitiv - medica s chilly papričicama!

matija wok 26

Gastro ponuda uz uobičajene specijalitete iz Wok by Matija radinosti bit će obogaćena i jelima bez glutena što će u današnje vrijeme sigurno puno značiti sve većem broju onih koji su dužni paziti na svoju prehranu. Da ne bi sve ostalo na gotovim jelima u restoranu je poseban kutak pronašao i poznati brand Brko & Brko u sklopu kojeg će se prodavati ručno rađena domaća tjestenina, domaći sok od bazge po starom bakinom receptu te mnogim Zagrepčanima dobro poznate janjeće kobasice.

matija i brko
Matija Nikolić & Brko

Dizajn zanimljivog, toplog i urbanog interijera potpisuje Ivan Littvay, a površina broji 110 metara kvadratnih i 80 sjedećih mjesta.  - Poželio sam nivo usluge podići na malo višu razinu, pa sad goste dočekujemo u nešto luksuznijem okruženju, no i dalje je to onaj stari dobri poznati okus moje wok kuhinje - otkriva simpatični Matija Nikolić.

Foto: PR / Klinka

matija wok 1matija wok 2matija wok 3matija wok 4matija wok 5matija wok 11matija wok 12matija wok 15matija wok 22matija wok 23matija wok 24matija wok 25

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Super izgleda, baš sam jučer tražila na karti di se nalaze i relativno su mi blizu. Otići ću do njih i nešto probati od spize, sviđa mi se ambijent.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location