Username *
Password *
Remember Me

Posljednjih nekoliko godina zagrebačka je gastro scena obogaćena bosanskim restoranima Sofra – treći je nedavno otvoren u shopping centru Point u Prečkom.

Sofra Point  - 14 cr


U Sofri možete kušati specijalitete poput čorbi (begovska, sarajevska, tarhana), raznih dolmi i pita, sarmica, ćuftica, uštipaka, kvrguša, đulbastije, klepa, čimbura i bosanskog lonca te rajrazličitija mesna jela s roštilja, kao i brojne vrste bosanske rakije (primjerice rakija od bazge). Serviraju se i bezmesna jela kao što su đulbe tava, ćeif dolma ili musaka s povrćem. Uz pravu tursku kavu serviranu u džezvicama s rahat lokumom, poslužuju se poslastice - baklave, hurmašice, kadaifi, tufahije, tulumbe i slatke pite.

Sofra Point  - 11 cr


Sofra u Point shopping centru svoja vrata drži otvorena radnim danima i subotom od 10 pa sve do 2 sata iza ponoći, a nedjeljom i praznicima od 12 do 18 sati
Point shopping center u zagrebačkom naselju Vrbani prvi je trgovački centar osmišljen prema potrebama susjedstva. Točka je okupljanja, kupovine, zabave i provođenja slobodnog vremena stanovnika zapadnog, ali i ostalih dijelova Zagreba. Uz poznate modne brendove odjeće i obuće, kozmetiku, tehničku opremu, namirnice i svakodnevne usluge, Point nudi gastronomske, sportsko-rekreativne, zabavne te sadržaje za djecu. Centar je građen u skladu s najnovijim standardima održivosti, moderne arhitekture i inovativnih prostora. Novim trgovinama i brandovima Point kontinuirano upotpunjuje i obogaćuje svoju ponudu, a time i ponudu Vrbana.

 

Sofra Point  - 01

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location