Username *
Password *
Remember Me

Božićno pivo Zagrebačke pivovare, koje ove godine slavi 25. rođendan, svakog prosinca odjene novu odoru: ovoga puta za kreaciju je zaslužan mladi umjetnik Rene Bachrach Krištofić. Predstavljanje je održano jučer na prekrasno ukrašenom Zrinjevcu, koji se svaki Božić s lakoćom nametne kao jedno od najromantičnijih i najpopularnijih zagrebačkih lokacija.

 pivo bozic

- Posebno me raduje što se održala tradicija da etikete Božićnog piva svake godine nose svježu interpretaciju Božića i blagdanskog vremena - istaknuo je direktor marketinga Zagrebačke pivovare Darko Ivančević - pa smo kroz godine angažirali vodeća imena domaće likovne umjetnosti te pružili priliku mladim umjetnicima da se svojim kreativnim rješenjima predstave široj publici. Isto tako, dugu tradiciju ima i kuhano pivo koje seže stoljećima unatrag pa smo ove godine odlučili ponuditi i toplu varijantu Božićnog piva  - .

 

Rene Bachrach KristoficRene Bachrach Krištofić, autor ovogodišnje božićne etikete

Mario Petrekovic Maja Vucic Kristijan Ugrina
Promociju na Zrinjevcu posjetili su i showman Mario Petreković, Maja Vučić koja je ujedno i pjevala s jazz Piano triom, te glumac Rene Bitorajac

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location