Username *
Password *
Remember Me

McDonald's Hrvatska i ove se godine priključio globalnoj inicijativi brenda organizacijom McHappy Day projekta u Hrvatskoj s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici. Ukupno 75 tisuća kuna od prodaje McMenua u McDonald'sovim restoranima diljem Hrvatske tvrtka je namijenila donaciji i opremanju odjela za fizikalnu terapiju bolnice u Klaićevoj.

mcdonalds
Poznate hrvatske sportašice i prve McDonald'sove brend ambasadorice Ana i Lucija Zaninović podržale su akciju McHappy Day: - Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati u ovom hvalevrijednom projektu. Najdraže nam je ipak bilo druženje s djecom u Klaićevoj koju smo vrlo rado posjetile i nadamo se razveselile poklonima - .


McDonald’s u Hrvatskoj godinama organizira humanitarne akcije kojima je cilj prikupiti sredstva za kupnju medicinske opreme za dječje bolnice i dječje odjele bolnica u Hrvatskoj, što svake godine podupiru i brojne poznate osobe u Hrvatskoj. Prethodnih godina u sklopu humanitarne inicijative donirala su se sredstva u svrhu nabave medicinske opreme za dječje odjele bolnica u Karlovcu, Osijeku i Rijeci. U suradnji s Hrvatskim Crvenim Križem, McDonald’s u Hrvatskoj pomogao je u izgradnji nekoliko dječjih igrališta na razminiranim područjima u Slavoniji i Banovini, omogućio nabavu didaktičke opreme za Centre za djecu s posebnim potrebama u Zagrebu i Šibeniku, te pomogao u uređenju Doma za nezbrinutu djecu Sveta Ana u Vinkovcima.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location