Username *
Password *
Remember Me

Plato je rekao - realnost pripada svijetu ideja - . Kroz liniju Essential hair care proizvoda Davines predstavlja svoje životne i poslovne vrijednosti, način kako poštujemo ljude, okoliš, odnos prema tijelu, zdravlju i starinama-vrijednostima. Sami proizvodi doprinose očuvanju okoliša i brizi o čovjeku. Priroda je motor svega, iz nje dolazi sve što je potrebno za opstanak i razvoj čovjeka kao bića. - Za proizvodnju naših proizvoda uzimamo, pronalazimo, nabavljamo i naručujemo najbolje moguće iz cijelog svijeta - ističu stručnjaci Davinesa.

davines


- Osjetljivi smo i na razvoj čovjeka u smislu poslovnog napretka. Mali poduzetnici, proizvođači, poljoprivrednici su zadnjih desetljeća u velikom problemu, prijeti im opasnost od potpunog nestanka pred velikim proizvodnim jedinicama. Želimo sudjelovati u zajedničkom životu, dijeliti vrijednosti života. Širiti dobrotu, poticati poljoprivrednike i s njima dijeliti zadovoljstvo rasta novog života, nove biljke… Priroda, dajući svoj najbolji dio, ima priliku ponovno rasti još bolja i korisnija - ističu u Davinesu.

davines3


Davines surađuje s fundacijom Slow Food Foundation za bioraznolikost Onlus i pridružuje se Presidia projektu. Postoji više od 400 Slow Food Presidia širom svijeta, sve njih podržava država i financijski da mogu proizvoditi razne biljne kulture. Svrha je podržati lokalnu proizvodnju, nasade, agrikulturu i spriječiti zatvaranje malih proizvođača.
Svaka grupa proizvoda u Essential hair care liniji sadrži posebne sastojke iz Slow Food Presidium i priča priču, te ima lice osobe koja se brinula o nasadima.

davines4


Želimo istaknuti nekoliko vrsnih starih kultura koje vrijede bogatstvo. Zašto? Upravo radi svojih svojstava i djelovanja. Davines je uzeo najbolje. Kada se iskoriste plodovi biljke, sjemena i sadnice se vraćaju nazad na imanje i kultura se dalje razvija.

davines5


Kulture koje podržavamo kroz proizvodnju EHC linije su : kapara, rajčica, žuta dinja, crveni celer, badem, maslina, heljda, leća i repa. Svaka linija ima svoju biljnu kulturu kao osnovni sastojak i obilježje. Djelovanje proizvoda potaknuto je isključivo kvalitetnim mogućnostima pojedine kulture koja se uzgaja na imanjima. Vlasnici farmi su aktivno sudjelovali u razvoju proizvoda, upravo svojom proizvodnjom biljaka/kultura i savjetovanjem o načinu primjene, količini.

Cappero di Salina fiore Archivio SF

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location