Username *
Password *
Remember Me

Kavoljupci imaju novu poslasticu: jučer je u Kuhaoni na zagrebačkoj Opatovini predstavljena Franckova mljevena kava 100 % Arabica s okusom lješnjaka i čokolade. - S obzirom da Franck 100% Arabicu i inače prirodno karakteriziraju blage čokoladne arome prožete lješnjakom i slatkim bademom, odlučili smo ih pojačati i stvoriti kavu desertnog mirisa i okusa. Mješavini najfinijih arabica dodali smo arome lješnjaka i čokolade. Riječ je o kavi laganog, baršunastog okusa s prirodnom slatkoćom, nježnim voćnim notama protkanim kakaovcem i orašastim voćem - izjavila je direktorica razvoja u Francku Lada Gumhalter.

Foto1 cr


- S obzirom na visoku kvalitetu sirovine, svaki od ovih načina pripreme daje jednako intenzivan okus i pruža vrhunski užitak u različitim teksturama kave. Tajna je i u načinu mljevenja ovih kava što omogućava jednako kvalitetnu ekstrakciju aroma bez obzira pripremamo li ju u džezvi, kafetijeri, french pressu ili kao filtar kavu - pojasnio je marketing menadžer Josip Novačić.

Franck 100% Arabica okus lješnjak-čokolada nastaje tako da se pomno odabrane arome lješnjaka i čokolade dodaju nakon prženja, a prije samog mljevenja kave. Kombinacija aroma osjeti se već pri samom otvaranju vakuumiranog pakiranja i idealna je za sve koji vole nešto slađu aromu, uz blaži i nježniji okus same kave. Pakiranje je klasična ciglica, a vakumiranje jamči očuvanje izvorne arome i okusa kave, kao i njezine nutritivne vrijednosti.

 

Ivica Srakočić marketing manager Lada Gumhalter direktorica razvoja barist Josip Novačić i Antonija Mandić

Ivica Srakočić, marketing manager, Lada Gumhalter, direktorica razvoja, barist Josip Novačić i Antonija Mandić

Foto3