Username *
Password *
Remember Me

Popularna zagrebačka pivnica Pivana, osim pivskog mjesta broj jedan u Zagrebu, postala je i glavno poprište drugog gastroduela svjetskog kulinarskog showa Masterchef, što se moglo vidjeti prošlog petka u 21 sat na Novoj TV. Ovog puta osmero najboljih kuhara amatera podijeljenih u crveni i plavi tim suočilo se s izazovom pripremanja party roštilja, koji se pokazao kao izvrstan kulinarski spoj s vrhunskim češkim pivom Staropramen.

Svinjska rebarca cr

Tako je u omjeru snaga između plavog i crvenog tima pobjedu u drugom po redu gastroduelu odnio crveni tim s Elenom Jurić, Ivanom Vujinom Jović, Robertom Budimirom Bekanom i Antom Martićem na čelu. Pod voditeljskom palicom Igora Mešina, kandidati su pripremali roštilj za stručni žiri koji su činili Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri, a hrvatski način druženja uz dobru hranu i praško pivo broj jedan u svijetu, iskusili su i studenti iz cijelog svijeta, na što se osvrnuo Ante, vođa pobjedničkog tima: Ako moram birati, mislim da mi je ovo najljepši trenutak koji mi se dogodio otkad sam ovdje. Kada sam skupljao tanjure, ljudi su dolazili po mene, vukli me za rukav i govorili: vaša je hrana savršena, i to me jako razveselilo - .

Dalmatinsko glazirana rebarca


Dok je Ante svojem timu osigurao prolaz u daljnje natjecanje, predvodnik plavog tima Ratko Iveković našao se pred stres-testom u punjenju pljeskavice, u kojem je pokleknula jedna od članica tima, Mišel Matulin, što ju je stajalo nastavka natjecanja u Masterchefu.

Dalmatinsko glazirana rebarca - otkrijte recept plavog i crvenog tima!

Ante Martic Ratko Ivekovic i strucni ziri
Ante Martić, Ratko Iveković i stručni žiri

Uz žiri, svoj su sud iznosili i kušači dajući glas crvenom ili plavom timu. Tako je plavi tim skupio 16 glasova, a crveni čak 31. Tko će nakon Mišel napustiti natjecanje, a tko zablistati u MasterChef kuhinji moći će se saznati već u nedjelju od 22 sata na Novoj TV.

MasterChef i Staropramen 1MasterChef i Staropramen 2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location