Username *
Password *
Remember Me

- Zdrava prehrana nije moda, već potreba, a prirodni, svježe iscijeđeni sokovi su živa tekuća hrana – ističe nutricionistica i fitness instruktorica Marija Andrijašević. - Nisu termički obrađeni, nema aditiva ni konzervansa te su sačuvali svoju visoko nutritivnu vrijednost. Vitamini, minerali, enzimi i vlakna povoljno utječu na zdravo funkcioniranje organizma i njihovim unosom osiguravamo najbolji izvor energije. Osim toga, ovi sastojci utječu i na ljepotu. Tijelo treba njegovati iznutra, a ono će nam vratiti lijepim izgledom, od sjajne kose i noktiju do lijepe kože - . Marija je u suradnji s Philipsom ujedno predstavila novi Philips QuickClean sokovnik.

juice 13 

1. Crveni otkucaj srca
Ovo je odličan sok za gubljenje kilograma. Vitamini, minerali i vlakna iz sastojaka ovog soka odlični su za zdravlje srca,krvnih žila, tkiva i organa, a kalij, magnezij i kalcij su jedan od najboljih saveznika u očuvanju zdravlja.
Recept za jednu osobu: mrkva, naranča, jabuka, cikla i limun. 

2. Ljetna limunada
Vitamin C glavni je antioksidans i sudjeluje u jačanju imunološkog sustava, utječe na zdravlje srca, pomaže u zacjeljivanju rana, a utječe čak i na raspoloženje. Sastavni je dio većine voća i povrća. Osim što je odličan osvježavajući napitak, pomaže u gubljenju kilograma i kod detoksikacije organizma.
Recept za jednu osobu: jabuka, krastavac, špinat, limun i kelj.

3. Slava prirode
Slaveći prirodu, slavimo i zdravlje. Ovaj sok sadržava sastojke koji imaju nisku kalorijsku, a visoku nutritivnu vrijednost. Također, sok ima i detoksikacijski učinak. Obiluje vitaminima, mineralima, ali i vlaknima, što utječe pozitivno na probavu.
Recept za jednu osobu: mrkva, jabuka, cikla, celer i špinat.

 sokovi

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location