Username *
Password *
Remember Me

Nova generacija dodataka prehrani stiže iz Dietpharma: Super Ananas, Super Naranča i Super Šljiva sadrže iznimno vrijedne mikronutrijente - vitamine i minerale, zatim vlakna te biljne ekstrakte ehinaceae, šipka, acerole, ekstrakt ploda guarane i prah indijskog trputca.

Farmacia - koja mi je najbliža?

Super Ananas

Super praktični - sadržaj vrećice potrebno je otopiti u čaši vode i uživati u napitku
Super okus - odličan okus svježine daju koncentrirani, dehidrirani sokovi voća

Super Ananas
Poznato je da je ananas odličan za zdravlje, vitalnost te da je bogat bromelainom. Bromelain je probavnim enzim i kojeg se zbog njegovog proteolitičkog djelovanja preporuča konzumirati nakon obroka.
Super Ananas je dodatak prehrani koji sadrži bioaktivni bromelain iz srčike ploda ananasa te ekstrakt ploda guarane. Guarana doprinosi normalnom metabolizmu masti te time normalizaciji tjelesne težine. Sadrži koncentrirani sok ananasa koji proizvodu daje ugodan okus svježeg ananasa.
Ne sadrži gluten, dodane šećere niti bojila! Sadržaj vrećice otopite u 200 ml vode i u tren dobijete dodatak prehrani odličnog okusa u obliku napitka.

 

Super-Naranča

Super Naranča
Znate li da je prosječna težina pulpe jedne naranče 0,191kg, a sadržaj vitamina C je 433mg/kg, što znači da jedna naranča sadrži oko 80mg vitamina C? Vitamin C je odličan antioksidans, tijelo ga ne skladišti i upravo zato ga je potrebno stalno uzimati. Vitamin C se preporuča svakome i kroz cijelu godinu, jer doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjuje umor i iscrpljenost.

Super Naranča je dodatak prehrani koji u jednoj vrećici uz 800 mg vitamina C sadrži i cink te biljne ekstrakte acerole, šipka i TR3CHINACEA (brendirani sastojak nove generacije koja sadrži mješavinu suhih ekstrakata echinaceae: Purpurea, Pallida, Angustifolia). Odličnog je okusa svježe naranče!
Ne sadrži gluten, dodane šećere, niti bojila. Sadržaj vrećice otopite u 150 ml vode i u tren dobijete kvalitetan dodatak prehrani odličnog okusa u obliku napitka.

 

Super-Šljiva

Super Šljiva
Šljiva je voće stoljećima poznato da je bogato vlaknima za zdravu probavu. Prosječna težina jedne šljive je 8,9g, a sadržaj vlakana je 5%. Preporučuje se uzimati ujutro tj. za doručak. Super Šljiva je dodatak prehrani s prahom sjemenki indijskog trpuca, dodatno je obogaćen vlaknima iz gume akcije i dekstrina. Indijski trputac doprinosi održavanju normalne funkcije crijeva i postizanju mekše stolice.

Ne sadrži gluten, dodane šećere, niti bojila, a može se uzimati i tijekom dužeg perioda te je pogodan i za trudnice! Super Šljiva sadrži dehidrirani sok od šljive koji ovom proizvodu daje ugodan okus.
Sadržaj vrećice otopite u 200 ml vode i u tren dobijete kvalitetan dodatak prehrani odličnog okusa u obliku napitka.
Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location