Username *
Password *
Remember Me

Muče li vas žgaravica, loša probava, povećana kiselost u želucu? Žgaravica je osjećaj pečenja koji se javlja u srednjem ili donjem dijelu prsišta, koji se širi iz želuca prema vratu i ustima. Žgaravica je često provocirana konzumiranjem masne i začinjene hrane, gaziranih pića, obilnim obrocima u večernjim satima.

U terapiji su neophodne dijetetske mjere i promjena stila života, kao i korištenje lijekova koji neutraliziraju ili smanjuju lučenje želučane kiseline.

Farmacia - koja mi je najbliža?

 Ulcodyn a10


ULCODYN 75 mg šumeće tablete iz Fidifarma bezreceptni su lijek koji sadrži ranitidin kao aktivnu supstancu. ULCODYN smanjuje prekomjernu kiselost u želucu te se stoga koristi za ublažavanje simptoma žgaravice, loše probave, povećane kiselosti u želucu i s njom povezane loše probave. Ti su simptomi bol, pečenje, osjećaj nelagode i mučnine u želucu, nadutost, rana sitost (osjećaj punoće), učestalo podrigivanje, vraćanje želučanog sadržaja u jednjak (refluks) ili gubitak apetita.

ULCODYN djelotvorno sprečava i uklanja navedene simptome tijekom 12 sati.

Nakon što popijete jednu kutiju ovog lijeka nemojte uzimati drugu kutiju bez savjetovanja s liječnikom ili ljekarnikom.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location