Username *
Password *
Remember Me

Svaki drugi Europljanin ima prekomjernu tjelesnu masu ili pati od pretilosti, a čak 78% žena traži jednostavan, učinkovit i brz način za smanjenje broja kilograma. Jeste li vi među njima?

Pretilost je u svijetu težak zdravstveni problem. Uravnotežena prehrana, tjelesna aktivnost i dovoljan unos tekućine trebali bi biti dostatni da organizam ostane zdrav i u formi, ali s obzirom na današnji način života često se ne ponašamo najbolje prema svojem tijelu. Zanemarujemo ga jer smo pod stresom i jer nemamo dovoljno vremena, zbog čega se ne hranimo redovito, ne unosimo dovoljno tekućine i nismo dovoljno tjelesno aktivni.

XLS withSleeve HR hi res

Razumijemo vaš problem i zato vam darujemo 80 kuna kod kupnje XLS Medical 180 tableta u svim Farmacia ljekarnama.
Iskoristite popust i stavite vaše zdravlje i tijelo na prvo mjesto!
Farmacia - koja mi je najbliža??

Pritom ne razmišljamo o tome da imamo samo jedno tijelo, i da nam samo zdrav organizam omogućuje obavljanje svakodnevnih obaveza. Kako je svaki organizam specifičan i svi mi imamo vlastite prehrambene navike, nekad cijeli proces gubitka kilograma teče lakše, a nekad nam je potrebna i pomoć različitih preparata za mršavljenje. Prilikom njihova odabira najvažnije je provjeriti jesu li sigurni za naše zdravlje - treba se raspitati jesu li na tom preparatu rađena klinička ispitivanja, kakvi su bili ti rezultati i, na kraju, kakva je povratna informacija korisnika.

Na hrvatskom se tržištu trendovi brzo mijenjaju i teško je odabrati pravi proizvod. Međutim, ako se pogleda tržište Europe, koje diktira trendove, izdvaja se jedan izuzetan proizvod pod nazivom XLS Medical. Nastao je na temelju brojnih kliničkih studija i intenzivne suradnje s vodećim svjetskim institucijama za pretilost (npr. Nacionalni forum za pretilost iz Velike Britanije), a posebno se ističe zbog klinički dokazanog tri puta bržeg mršavljenja u odnosu na mršavljenje samo dijetom i tjelesnom aktivnošću – zbog čega je ponio titulu najprodavanijeg proizvoda za mršavljenje u Europi.

Aktivni sastojak mu je kompleks vlakana Litramine, koji na sebe veže do 28% unesenih masnoća, smanjuje apetit i želju za hranom te regulira probavu. Uzimaju se 2 puta po 3 tablete dnevno tijekom tri mjeseca. S obzirom na zadovoljstvo korisnika i klinički dokazane rezultate bez nuspojava, XLS Medical jamči i povrat novca ako korisnik smatra da mu nije pomogao. Sve su to razlozi zbog kojih vam s punim povjerenjem možemo preporučiti taj medicinski proizvod kao prvi izbor na tržištu u Hrvatskoj u pomoći pri mršavljenju.

 

 


Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location