FRIDAY REFRESH / Phytophanere kapsule

    Inovativna formula kapsula Phytophanere omogućuje vam vrhunsku njegu za kosu, kožu i nokte: iskoristite samo u Farmaciji mogućnost kupnje 1 + 1 gratis (limitirana edicija). Osim toga, možete dobiti i popust od 30 % uz kupon ovotjedne Glorije (traje do 23. rujna 2015.), a ako u subotu 19. rujna uz Glorijin kupon platite Diners karticom, popust je čak 40 %! Iskoristite ovu odličnu priliku i priuštite si formulu koja višestruko djeluje na kvalitetu i rast kose i noktiju te na kvalitetu kože.

    Farmacia - koja mi je najbliža?

    PHYTO FARMACIA


    Phytophanere kapsule preporučuju se osobama s tankom, slabom i devitaliziranom kosom, s krhkim i lomljivim noktima koji se listaju, te protiv prijevremenog i obilnog ispadanja kose uslijed stresa, trudnoće, neodgovarajuće prehrane i tretmana za uljepšavanje kose.

    Sastojci: Vitamini B2, B5, B6, B8 iz pivskog kvasca stimuliraju staničnu obnovu i potiču rast kose. Vitamin C ima antioksidativno djelovanje, a vitamin E kao prirodni antioksidans za zaštitu staničnih membrana vraća kosi glatkoću i punoću, te ima anti-age djelovanje. Vitamin B6 stimulira sintezu keratina, dok esencijalne masne kiseline iz ulja boražine osiguravaju elastičnost i mekoću kože i kose.