Username *
Password *
Remember Me

Bee Superhero je dodatak prehrani namijenjen djeci, za energiju, poboljšanje imuniteta i psihološke funkcije: djeluje sinergijom hranjivih elemenata iz meda, cvjetnog praha, kakaa, cimeta, propolisa, acai plodova, mlade zelene pšenice i vitamina C. Kakao, cimet, acai i zelena pšenica su iz organskog uzgoja!  

FARMACIA - koja mi je najbliža?

FARMACIA PHTOGO BEE SUPERHERO11

Med – sadrži brojne hranjive tvari, a zbog sadržaja organskih kiselina, mineralnih tvari, vitamina, eteričnih ulja i aromatičnih tvari omogudava i kompletniju apsorpciju korisnih elemenata iz svakodnevne prehrane. Zbog visokog udjela monosaharida u svom sastavu odmah po konzumaciji diže energetski status organizma.

Cvjetni prah - je superhrana zbog svog izuzetnog sastava vitamina, minerala, svih 22 aminokiseline, DNK i RNK i čak 500 enzima i koenzima koji su katalizatori  biokemijskih procesa te pozitivno utječu na rast i razvoj organizma. Stimulira izmjenu tvari i smatra se izuzetno kvalitetnom namirnicom koja održava homeostazu organizma.

FARMACIA PHTOGO BEE SUPERHERO1

Kakao - iznimno bogat polifenolima – flavonolima koji imaju  izražena antioksidativna svojstva. Odličan je izvor željeza i magnezija te potiče pamdenje i koncentraciju. U kakao prahu iz organskog uzgoja očuvani su svi vitamini, minerali i antioksidansi.

Cimet - pomaže kod upala i infekcija, ublažava probavne tegobe, regulira količinu šedera u krvi i poboljšava aktivnost mozga. Ljekoviti cimet se dobiva samo iz vrste Cinnamomum zeylanicum (cejlonski cimet) koja potječe sa Šri Lanke.

Propolis - prirodni antibiotik najšireg spektra zbog sadržaja fenolnih spojeva. Koristi se tisude godina, a danas mnoge znanstvene studije dokazuju njegovo antibakterijsko, antivirusno i protuupalno djelovanje. Flavonoidi iz propolisa interferiraju u mnogim regulacijskih mehanizmima stanice pa tako djeluju i na normalizaciju rasta humanih stanica i zaustavljaju bujanje tumorskih stanica.

FARMACIA PHTOGO BEE SUPERHERO2

Acai - amazonske bobice bogate antocijaninom-pigmentom i jedne od najjačih antioksidanata u svijetu. Sadrže vlakna koja pomažu probavnom sustavu, prirodne šećere koji podižu razinu energije u organizmu, dok antioksidansi pomažu u jačanju imunosnog sustava. Broj jedan među superfoodom u svijetu zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina, minerala, beta-karotena, vitamina B1 i E vitamina.

Zelena pšenica - zbog visokog udjela klorofila (70%) koji je po kemijskom sastavu sličan hemoglobinu djeluje kao prirodni čistač organizma, a uz 16 vitamina i 90 minerala sadrži nekoliko stotina nezima koji se ne mogu nadi niti u jednoj drugoj hrani. Ima i 7 puta više kalcija od neprerađenog mlijeka i 2 puta više magnezija nego svježa soja.

FARMACIA PHTOGO BEE SUPERHERO4


Vitamin C ili askorbinska kiselina je važan esencijalni nutrijent i jedan je od najsnažnijih antioksidansa među vitaminima. Ima važnu ulogu u oksido-reduktivnim procesima i u staničnom disanju, povedava otpornost organizma prema virusnim i bakterijskim infekcijama uključujući i alergije. Ima veliku ulogu u stvaranju kolagena značajnog za razvoj i regeneraciju tkiva, krvnih žila, kostiju i zuba. Bitna je njegova uloga u procesu cijeljenja rana, a ponaša se i kao antihistaminik. Potreban je i kod proizvodnje žuči i za normalan rad brojnih drugih organa i sustava.  
Doziranje:
- djeca od 1 do 2 god.: 2 puta dnevno po 1 kavenu žličicu. Kavena žličica=1,7 g.
- djeca od 2 god.: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Čajna žličica=5 g.
Uzimati poslije jela.  
Bee Superhero: sinergija potpuno prirodnih nutrijenata u samo jednoj čajnoj žličici na dan, za veselo i zdravo djetinjstvo!

FARMACIA PHTOGO BEE SUPERHERO12

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location