Username *
Password *
Remember Me

U Novu godinu ulazimo s inovativnim formulama: siječanj u Farmaciji obilježili su odličan  pripravak na bazi meda Bee Superhero, meke pastile za djecu Vitosi, fantastične nove četkice i paste za izbjeljivanje zubi Curaprox Black is White i White is Black, jedinstvena kombinacija dobrih bakterija iliti probiotika HELIOBalans, te Laxium, laksativ iz Dietpharma.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 FARMACIA NOVO SIJECANJ PHTOGO1

Bee Superhero je dodatak prehrani namijenjen djeci, za energiju, poboljšanje imuniteta i psihološke funkcije: djeluje sinergijom hranjivih elemenata iz meda, cvjetnog praha, kakaa, cimeta, propolisa, acai plodova, mlade zelene pšenice i vitamina C. Kakao, cimet, acai i zelena pšenica su iz organskog uzgoja! (65 kn, Farmacia)


FARMACIA NOVO SIJECANJ PHTOGO4


Curaprox Black is White i White is Black
– crne zubne paste za izbjeljivanje zubi bez abrazivnih čestica i bez kemijskih izbjeljivača. Sadrže aktivni ugljik koji apsorbira čestice koje uzrokuju obojenje zuba i nježno ih otklanja, bez da pritom uzrokuje oštećenje zubne cakline. Zubnim pastama Black is White i White is Black su dodani enzimi, koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju sline. Zajedno s 950 ppm natrij fluorida štite od kvarenja zubi pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa.


blackiswhite with toothbrush e1446122466556

Zubna četkica Curaprox CS 5460 sadrži 5460 ultrafinih CUREN vlakana promjera 0,1 mm, koji dosežu i do teško dostupnih mjesta. Mala i kompaktna glava s osmerokutnim držačem najučinkovitije pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga sa svih zubnih površina, kao i u prostorima između zuba i desni.
Nove crne zubne paste su dostupne u dvije varijante:
-  BLACK IS WHITE - s osvježavajućom aromom limete i mentola u elegantnoj crnoj ambalaži, zajedno s crnom četkicom CS 5460
-  WHITE IS BLACK – s iznimno blagim okusom u nježnoj bijeloj ambalaži, zajedno s bijelom četkicom CS 5460
Cijene: pakiranje četkica i pasta 219,38 kn, Farmacia.

 

 FARMACIA NOVO SIJECANJ PHTOGO5

Laxium je novi proizvod iz Dietpharma: Radi se laksativu tj. proizvodu za liječenje povremenog ili učestalog zatvora. Proizvod je jedinstvenog sastava jer sadrži biljku Plantago Psyllium.
Psyllium veže na sebe vodu i time povećava volumen stolice te potiče peristaltiku crijeva.

FARMACIA NOVO SIJECANJ PHTOGO6

Također sadrži i PEG (polietilenglikol), tvar koja poboljšava učinkovitost Psylliuma. S obzirom da se radi o prašku za oralnu suspenziju, sadržaj vrećice je potrebno samo otopiti u čaši vode i popiti. Ugodnog je okusa naranče. Cijena: Laxium 62,30 kn, Farmacia.

FARMACIA NOVO SIJECANJ PHTOGO2

Vitosi su ukusne meke pastile s omega 3 i vitaminom D3 za bolje učenje, pamćenje i koncentraciju za odrasle i djecu starije od 3 godine. Sadrže DHA koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i normalnog vida te vitamin D3 potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece. Vitamin D3 također doprinosi i jačanju imuniteta. Sadrže 100% prirodne arome bez dodanog šećera, bez umjetnih bojila te ne ostavljaju okus ribljeg ulja u ustima. Preporučenu dnevnu dozu čini jedna meka pastila dnevno. Cijena: 30 pastila 104,63 kn, Farmacia.

 FARMACIA NOVO SIJECANJ PHTOGO3

PharmaS HELICOBalans jedinstvena je kombinacija dobrih bakterija na hrvatskom tržištu. Sadrži Pylopass, registrirani žig Ogranobalance GmbH, Njemačka, koji predstavlja inaktivirani sojLactobacillus reuteri te uz PylopassTMsadrži i dodatnu kombinaciju tri soja dobro poznatih dobrih bakterijaLactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei iBifidobacterium lactis.
Novi proizvod iz PharmaSa namijenjen je onima koji imaju problema s gastritisom uzrokovanim infekcijom bakterijom Helicobacter pylori, a služi kao potpora konvencionalnoj terapiji eradikacijeHelicobacter pylori. Dosadašnja istraživanja pokazala su da dobre bakterije mogu umanjiti učinak nuspojava tijekom terapije H. pylori a to se pogotovo odnosi naLactobacillus reuteri, soj koji je opsežno proučavan, te se široko koristi u farmaceutskoj industriji. (cijena: HELICOBalans 121,50 kn, Farmacia).FARMACIA NOVO SIJECANJ PHTOGO11

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location