Username *
Password *
Remember Me

Prije dvadeset godina otvorio se u Hrvatskoj prvi McDonald's, lokacija je bila zagrebačka Jurišićeva, a red je bio dugačak skroz do Trga… Danas, dvije dekade kasnije, ovaj popularni lanac restorana brze hrane časti sve svoje goste: do 21. veljače u svim restoranima u Hrvatskoj na popustu od 20  % pronaći ćete sedam legendarnih proizvoda: Big Mac, šest Chicken McNuggetsa, veliki pomfrit, McFlurry sladoled i malu kavu s mlijekom te proizvode iz ponude za doručak - McMuffin sa slaninom i jajima i McMuffin sa svinjetinom.

 McD Zagreb3


Slavlje je počelo točno na rođendan, 2. veljače, kad je u jutarnjim satima, na najfrekventnijim lokacijama najvećih hrvatskih gradova, McDonald's iznenadio brojne prolaznike balonima u kojima su se nalazili prigodne poklon kartice.
- Osim kroz promocije, želimo počastiti građane i brojnim  iznenađenjima, stoga još nećemo otkrivati sve detalje. Na taj način ćemo svima pokazati da su itekako važan dio naše obitelji u Hrvatskoj, pa tako i naše rođendanske proslave – istaknuo je direktor McDonald’s Hrvatska, Pavel Pavliček.

 

 McD OsijekMcD Osijek4McD RijekaMcD Rijeka8McD ZagrebMcD Zagreb2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location